Een Kiestoon Vervangen

Inhoudsopgave:

Een Kiestoon Vervangen
Een Kiestoon Vervangen

Video: Een Kiestoon Vervangen

Video: Een Kiestoon Vervangen
Video: Telefoon reparatie bij Telefoonmaken.nl 2024, April
Anonim

Wat zijn niet de exploitanten van mobiele netwerken die op de proppen komen bij het nastreven van de populariteitsclassificatie onder hun huidige en potentiële abonnees. Nog niet zo lang geleden, op de markt van hun diensten, werd het mogelijk om de standaard piep op de telefoon te vervangen door een populaire melodie, coole rijmpjes of "gevleugelde" zinnen. Het aansluitschema voor de kiestoondienst is voor iedereen praktisch hetzelfde, alleen de voorwaarden en tarieven verschillen.

Een kiestoon vervangen
Een kiestoon vervangen

instructies:

Stap 1

Als je voor deze innovatie kiest, heb je verschillende opties om je favoriete melodie te bestellen, om uit te kiezen: stuur een sms naar een speciaal nummer van je operator, neem telefonisch contact met hem op of bezoek de website.

Stap 2

Voor MTS-abonnees kost de serviceverbinding bijvoorbeeld 50,3 roebel, na 30 dagen moet de melodie opnieuw worden gekocht.

Stap 3

Tele2 biedt een indrukwekkende lijst met betaalde melodieën en grappen tegen een bescheiden vergoeding (1 roebel per dag), evenals de mogelijkheid om tot 10 verschillende melodieën naar uw persoonlijke account te uploaden.

Stap 4

Deze service van Megafon kost ongeveer 2 roebel per dag, inclusief 14 dagen gratis proef. Het is handig om melodieën te beheren via de officiële website van het bedrijf. Daar vindt u ook enkele extra functies.

Stap 5

De voorwaarden en tarieven voor Beeline-abonnees hebben in veel opzichten iets gemeen met de voorwaarden van Megafon, het abonnementsgeld bedraagt niet meer dan 2 roebel per dag.

Stap 6

Als u besluit de andere kant op te gaan en zelf de kiestoon probeert te vervangen, staan er tal van alternatieve internetsites tot uw beschikking, die melodieën en grappen voor elke smaak aanbieden in ruil voor betaalde sms.

Stap 7

Jagers voor gratis winst kunnen hun geluk beproeven door het My Fun Tone v.2.0-programma op hun computer te downloaden en te installeren, dat hier en daar op internet wordt geflitst. Aangezien de beoordelingen over de effectiviteit ervan erg vaag zijn (aangezien de vorige versie slechts een "dummy" bleek te zijn), moet u eerst controleren of de opgegeven link werkt en dat uw telefoon de benodigde Windows-component bevat.

Aanbevolen: