Hoe De Kiestoon In De Megafon Volga-regio Te Vervangen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kiestoon In De Megafon Volga-regio Te Vervangen?
Hoe De Kiestoon In De Megafon Volga-regio Te Vervangen?

Video: Hoe De Kiestoon In De Megafon Volga-regio Te Vervangen?

Video: Hoe De Kiestoon In De Megafon Volga-regio Te Vervangen?
Video: How to repair beetel B11,C11 ckt , no dial tone, short phone,no ring,fault finding and repairing 2024, Maart
Anonim

Nadat u de pieptoon hebt vervangen, kunt u uw eigen melodie instellen, die wordt afgespeeld door mensen die het nummer bellen. In het Megafon Povolzhye-netwerk wordt de kiestoon gewijzigd door een USSD-verzoek te doen via een combinatie van toetsenbordknoppen op het mobiele apparaat.

Hoe de kiestoon in de Megafon Volga-regio te vervangen?
Hoe de kiestoon in de Megafon Volga-regio te vervangen?

instructies:

Stap 1

Ontgrendel je telefoon en ga naar de kiesmodus. Voer de combinatie * 770 * 11 # in en klik op de belknop.

Stap 2

Het scherm toont een lijst met melodieën die als beltoon kunnen worden geselecteerd. Elke positie heeft een volgnummer, dat zal worden gebruikt om naar het volgende menu te gaan. Om een bepaalde sectie op het scherm te selecteren, drukt u op de knop met het nummer en de belknop.

Stap 3

Als u bijvoorbeeld items “1. Vrije melodie "en" 2. Muziekdoos", voer nummer 2 in om het gedeelte "Muziekdoos" te selecteren en 1 voor "Gratis melodie". Afhankelijk van de versie van het besturingssysteem van het mobiele apparaat, moet u mogelijk het contextmenu op het telefoonscherm openen door op de overeenkomstige knop te drukken.

Stap 4

Service-activering in het Megafon Povolzhye-netwerk wordt niet in rekening gebracht, maar u betaalt een dagelijkse vergoeding van 2 roebel voor het gebruik van een beltoon, terwijl het kopen van één melodie tegen een vergoeding u 30 tot 90 roebel kan kosten.

Stap 5

U kunt de melodie voor een bepaalde tijd instellen door de juiste optie op het scherm te selecteren. U kunt bijvoorbeeld een bepaalde melodie toewijzen aan het nummer van een bepaalde beller of aan een groep nummers, die u ook via het menu kunt definiëren. U kunt een bepaald tijdsinterval instellen waarna deze melodie voor abonnees wordt afgespeeld.

Stap 6

Om een kiestoon in te stellen en toegang te krijgen tot de beltonencatalogus, kunt u een speciale applicatie op uw Android of Windows Phone installeren. Ga naar de app store van het apparaat en voer in de zoekopdracht "Megafoonpiep vervangen" in. Selecteer in de zoekresultaten de juiste positie en installeer, en start vervolgens het programma met behulp van de snelkoppeling die op het desktopapparaat is gemaakt. Het programma stelt u in staat om per categorie naar de gewenste pieptoon te zoeken en biedt een handiger interface dan het USSD-menu.

Aanbevolen: