Hoe U De Datum En Tijd Op Uw Telefoon Instelt

Inhoudsopgave:

Hoe U De Datum En Tijd Op Uw Telefoon Instelt
Hoe U De Datum En Tijd Op Uw Telefoon Instelt
Anonim

Een moderne mens zonder mobiele telefoon voelt zich als zonder handen: een mobiele telefoon is een kalender, een klok, een communicatiemiddel en een speler. Als u uw telefoon daarom correct instelt, kunt u deze zo effectief mogelijk gebruiken.

Hoe u de datum en tijd op uw telefoon instelt
Hoe u de datum en tijd op uw telefoon instelt

instructies:

Stap 1

Zet je telefoon aan. In het geval dat je het net hebt gekocht en het nog nooit hebt ingeschakeld, verschijnt er tijdens het laden een bericht waarin je wordt gevraagd de huidige datum en tijd in te voeren. Gebruik het toetsenbord om deze waarden in te stellen en de invoer te bevestigen. Soortgelijke acties moeten worden uitgevoerd bij het vervangen van de simkaart / batterij.

Stap 2

Stel de datum in op uw Nokia-mobiel. Ga hiervoor naar het menu, selecteer het item "Instellingen", ga naar het item "Datum en tijd" en selecteer vervolgens "Datum- en tijdinstellingen". Breng daarna de nodige wijzigingen aan in de datum- en tijdwaarden van de mobiele telefoon. Klik vervolgens op "Opslaan" en verlaat het menu.

Stap 3

Wijzig de datum en tijd op uw Windows Phone. Meestal worden bij deze telefoons de datum en tijd ingesteld door de mobiele provider. U kunt deze waarden handmatig instellen. Koppel je telefoon los van je pc, open vervolgens het bureaublad, veeg naar links op het scherm, ga naar de lijst met applicaties en ga vervolgens naar Instellingen. Selecteer "Datum + Tijd". Schakel de optie Automatisch instellen uit en stel vervolgens de tijdzone, datum en tijd naar wens in.

Stap 4

Stel de tijd en datum in op uw vaste telefoon. Als u een Panasonic-telefoon hebt, doet u het volgende om bijvoorbeeld 16 uur en 12 minuten in te voeren op 17 december 2011. Neem de hoorn op en druk vervolgens op drie eenheden. Voer vervolgens 0116 0212 0317 0511 in.

Stap 5

Wacht tot het einde van het kiezen en hang dan op. Om de instellingen te resetten, gebruikt u de toetscombinatie 1119. Om de datum en tijd te wijzigen met behulp van de PBX, gebruikt u de Prorgam-toets, kiest u vervolgens 0, voert u de waarde van het jaar in, bijvoorbeeld 00-11, maand en dag (1- 20), dag van de week en uren en minuten (00-21). Als het voor de middag is, voeg dan 0 toe, na de middag - 1. Druk vervolgens op Opslaan en wacht op een lange pieptoon.

Aanbevolen: