Hoe Bel Je Een Bank Of Telefoniste?

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Een Bank Of Telefoniste?
Hoe Bel Je Een Bank Of Telefoniste?

Video: Hoe Bel Je Een Bank Of Telefoniste?

Video: Hoe Bel Je Een Bank Of Telefoniste?
Video: Be aware - how hackers can steal your money (holland) 2024, Mei
Anonim

Het kan lastig zijn om een operator, provider of bank te bereiken. Het is vooral belangrijk om snel contact op te nemen met een specialist voor een dringend probleem, bijvoorbeeld als het internet thuis wegvalt of als u advies nodig heeft over een geldige lening.

Een bank of telefoniste bellen?
Een bank of telefoniste bellen?

instructies:

Stap 1

Om snel een reactie te krijgen van een bank of telefoniste is het hebben van een echt telefoonnummer niet voldoende. Ondanks dat de lijn een hotline wordt genoemd, kan het erg lang duren voordat de andere kant de telefoon opneemt. Dit gebeurt om verschillende redenen. Zo was er in het hele gebied een verbinding verbroken en begonnen veel klanten bijna tegelijkertijd het nummer van de provider te bellen. Natuurlijk zijn er niet genoeg gratis operators voor iedereen. Of een rechtspersoon bespaart op het onderhoud van een callcenter en wil niet genoeg personeel aannemen.

Stap 2

Noch de bank noch de telecomoperator wil echter potentiële winst verliezen, dus staan ze altijd klaar om een oproep van een nieuwe klant te beantwoorden. Het blijkt dat je gewoon in de stroom moet komen die in de eerste plaats wordt geserveerd. En daarvoor moet je je ongeveer voorstellen hoe een standaard callcenter werkt.

Stap 3

Alle inkomende oproepen worden onderverdeeld in streams. Dit komt door het intelligente menu. Dit is een automatisch antwoord dat u hoort voordat u contact opneemt met de telefoniste. Gebruik de cijfertoetsen om door diensten of categorieën vragen te navigeren. En de aanbieder of de bank maakt voor zichzelf een conclusie of u een potentiële klant bent of een actieve persoon die een probleem heeft aangepakt.

Stap 4

Vervolgens worden de oproepen verdeeld onder de operators. In sommige callcenters wordt het personeel onmiddellijk onderverdeeld in categorieën van oproepen en worden oproepen door de ene of de andere afdeling ontvangen. In andere landen gaan alle inkomende oproepen naar de eerstelijnsmedewerkers en schakelen ze abonnees al handmatig door naar smalle specialisten. Parallel aan deze verdeling wordt in het eerste en tweede geval een wachtrij gecreëerd, afhankelijk van de urgentie van het beantwoorden van de oproep. In de eerste plaats zijn er potentiële klanten, dat wil zeggen zij die net gaan internetten of een hypotheek afsluiten. En in de tweede - alle anderen.

Stap 5

Daarom moet u dit doen: als in het nationale menu wordt voorgesteld om het type beroep te kiezen op basis van het type service, volgt u gehoorzaam de instructies. Voor creditcards drukken ze bijvoorbeeld op nummer 1, en voor hypotheekverzekeringen - een sleutel met nummer 2. Maar dan kun je niet "overleg over een bestaande dienst" kiezen, maar "een nieuwe aansluiten". Dan komt uw oproep eerst door. Hoogstwaarschijnlijk zal de operator niet eens weten dat u zich voordoet als een nieuwe klant. Hij krijgt je telefoontje gewoon sneller. Maar als er een aparte medewerker is voor nieuwe aansluitingen, dan zet hij je gewoon door naar een ander.

Aanbevolen: