Hoe De Megafon Mail-service Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Megafon Mail-service Uit Te Schakelen?
Hoe De Megafon Mail-service Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Megafon Mail-service Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Megafon Mail-service Uit Te Schakelen?
Video: Макс и его поведение 2024, Mei
Anonim

Het mobiele bedrijf Megafon biedt zijn abonnees de Megafon-Mail-service aan, waarmee u brieven kunt ontvangen en verzenden vanuit de e-mailbox [email protected] (MSISDN is uw mobiele telefoonnummer). Deze optie is in- en uitgeschakeld op alle tariefplannen.

Hoe de Megafon-service uit te schakelen?
Hoe de Megafon-service uit te schakelen?

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - het paspoort;
  • - Winkel MegaFon";
  • - toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Afhankelijk van of de "lichte" of "volledige" versie van "Megafon-Mail" aan u is gekoppeld, zijn er verschillende manieren om deze uit te schakelen. De "volledige" versie van deze service heeft een abonnementsprijs van 2 roebel per dag en een bredere functionaliteit dan de "eenvoudige". Dus de grootte van de mailbox voor de eigenaren van de "volledige" versie is 100 MB, voor de "light" versie - 5 MB, de tijd voor het opslaan van een bericht voor de eerste versie is 30 dagen, voor de tweede versie - 72 uur, enz. De "light-versie" heeft geen maandelijkse kosten.

Stap 2

Om de "volledige" versie van de Megafon-Mail-service te deactiveren, stuurt u het volgende USSD-verzoek: "* 656 * 0 * 1 #" naar * 656 #. Volg daarna de gegeven instructies.

Stap 3

Om de "light"-versie van de Megafon-Mail-service te deactiveren, stuurt u een USSD-verzoek met de volgende inhoud: "* 656 * 0 * 2 #" naar * 656 # en volgt u de instructies die van het systeem zijn ontvangen.

Stap 4

Bovendien kunt u deze dienst uitschakelen door een sms-bericht naar 5656 te sturen met daarin: "stop L", als de versie "light" is; of "stop P" - als de versie "vol" is.

Stap 5

Als je vragen hebt of niet zeker weet of je deze service hebt uitgeschakeld, bel dan de 24-uurs referentie- en informatieservice van het Megafon-bedrijf op 0500, neem contact op met de operator en leg de essentie van het probleem uit, nadat je eerder je paspoort hebt genoemd of andere gegevens, die u bij het afsluiten van het servicecontract hebt opgegeven.

Stap 6

U kunt ook persoonlijk contact opnemen met het dichtstbijzijnde vertegenwoordigingskantoor van het mobiele communicatiebedrijf "Megafon", waarbij u uw paspoort meeneemt. De locatie van de kantoren van dit netwerk is te vinden door naar de officiële website van de operator "Megafon" te gaan. Om dit te doen, selecteert u uw regio op de hoofdpagina van de bron en volgt u de link: "Help en service" en vervolgens - "Onze kantoren". In plaats van u kan uw officiële vertegenwoordiger (een persoon met een notariële volmacht) de communicatiesalon bezoeken.

Aanbevolen: