Hoe De Kiestoon Op Megaphone Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Kiestoon Op Megaphone Uit Te Schakelen
Hoe De Kiestoon Op Megaphone Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Kiestoon Op Megaphone Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Kiestoon Op Megaphone Uit Te Schakelen
Video: 👨💻Xiaomi Aqara Gateway Hub ✅ U kunt online winkels kopen (# RisoFan💻) 2024, April
Anonim

Mobiele operators komen vaak met nieuwe aanvullende diensten voor hun abonnees. Zo geeft Megafon, in plaats van een kiestoon, de mogelijkheid om een persoonlijke melodie aan haar klanten te leveren. Zo'n dienst kan automatisch geactiveerd worden en de eerste maand helemaal gratis werken. Maar dan begint Megaphone een commissie te rekenen voor de kiestoon. Er zijn 4 manieren om de kiestoon op de megafoon uit te schakelen.

megafoon piep
megafoon piep

instructies:

Stap 1

Een van de gemakkelijkste manieren is om een speciaal servicenummer te bellen. Het volstaat om 0770 op uw telefoon te bellen en de belknop te bellen. Met dit nummer kunt u het automatische operatormenu bellen, waar u door de secties te doorlopen de kiestoon op de megafoon kunt uitschakelen.

Stap 2

Om de extra service "Wijzig de kiestoon" uit te schakelen, biedt Megafon nog een servicenummer aan. Het servicenummer is 0550. Na het kiezen gaat de abonnee ook naar de automatische dienst, waar hij door het kiezen van de combinatie 4421 de beltoon kan uitschakelen.

Stap 3

Als u de mogelijkheid heeft om online te gaan, is het handig om u te registreren in het Service Guide-systeem. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om aanvullende diensten los te koppelen en aan te sluiten, maar ook om geld over te maken. Ga naar de site szfsg.megafon.ru om u te registreren. Voer in het geopende venster uw nummer in en vul vervolgens de velden voor registratie in. Het wachtwoord wordt naar uw mobiele telefoon verzonden. Om de dienst "Megafon kiestoon" te deactiveren, moet u na de registratie op de link "Aanvullende diensten" klikken. Zoek vervolgens de service die u nodig hebt en druk op de afsluitknop.

Stap 4

U kunt de service uitschakelen via uw persoonlijke account. Om dit te doen, moet u naar de website van de operator gaan, registreren. Het wachtwoord kan worden verkregen door het verzoek * 105 * 00 # te kiezen. Na registratie komt er een persoonlijke pagina voor de abonnee beschikbaar, waar alle nuttige gegevens worden weergegeven. Om de "Beep"-service uit te schakelen, gaat u naar het tabblad "Diensten en tarieven" en schakelt u daar de onnodige optie uit.

Aanbevolen: