Hoe Spam Van Megaphone Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Spam Van Megaphone Uit Te Schakelen
Hoe Spam Van Megaphone Uit Te Schakelen

Video: Hoe Spam Van Megaphone Uit Te Schakelen

Video: Hoe Spam Van Megaphone Uit Te Schakelen
Video: пришел выжить в тарков | первый день в - escape from tarkov 2024, Mei
Anonim

Niet alle abonnees zijn tevreden met de dagelijkse ontvangst van verschillende mailings van het mobiele bedrijf Megafon. U kunt zich op verschillende manieren afmelden voor deze diensten.

Hoe spam van Megaphone uit te schakelen
Hoe spam van Megaphone uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - het paspoort.

instructies:

Stap 1

Aangezien er een groot aantal abonnementen zijn op verschillende onderwerpen in Megafon, gaat u naar de pagina van de officiële website van deze operator genaamd "Mobiele abonnementen", om degene te vinden die u nodig heeft en hoe u deze kunt uitschakelen.

Stap 2

Om bijvoorbeeld het Weather-abonnement te deactiveren op een telefoon die is aangesloten op het Megafon-netwerk, kiest u het volgende USSD-verzoek: * 505 # 0 # 1 #. Druk vervolgens op de beltoets. Als u elke dag een betaalde nieuwsbrief "Nieuws van Rusland" op uw telefoon ontvangt, kunt u deze uitschakelen door de volgende toetsenbordcombinatie te typen: * 505 # 0 # 32 #. Om je af te melden voor News in the World, bel je * 505 # 0 # 39 #.

Stap 3

Als je de dienst "Kaleidoscope" hebt geactiveerd, verschijnen er periodiek verschillende nieuwtjes op je telefoonscherm. Als u dergelijke mailing wilt uitschakelen, gaat u naar het menu van uw apparaat, selecteert u de sectie "Toepassingen", vervolgens "Kaleidoscoop", het subitem "Instellingen" en "Uitzending", stelt u de positie in op "Uitschakelen". Daarnaast kunt u de Kaleidoscope-service opzeggen door een sms met de tekststop te sturen naar het volgende nummer: 5038.

Stap 4

Bel de exploitant van de informatiedienst van het bedrijf "Megafon" op 0500. Vraag om u te ontkoppelen van alle mailings, nadat u uw paspoortgegevens eerder hebt genoemd.

Stap 5

Ga naar een van de communicatiesalons van de Megafon-operator in uw stad. Vergeet niet uw paspoort mee te nemen. Vraag om alle mailings van de provider die op jouw telefoonnummer beschikbaar zijn uit te zetten.

Stap 6

U kunt saaie services uitschakelen met een computer met internettoegang. Open de applicatie "Servicegids" op de officiële website van het Megafon-bedrijf in het gedeelte "Help en service". Daar kun je zien welke mailings op je telefoon zijn aangesloten en kun je deze uitschakelen. Als u nog geen wachtwoord heeft om toegang te krijgen tot het Service-Guide-systeem, gebruik dan de tips op de site om dit te verkrijgen.

Aanbevolen: