Hoe De Quiz Op Megaphone Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Quiz Op Megaphone Uit Te Schakelen
Hoe De Quiz Op Megaphone Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Quiz Op Megaphone Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Quiz Op Megaphone Uit Te Schakelen
Video: How to Disable / Turn OFF TalkBack on a Huawei Mate 10 Pro 2024, Mei
Anonim

Het bedrijf Megafon biedt zijn abonnees een breed scala aan abonnementen aan. Onder hen is de "Quiz"-mailinglijst, die een abonnementsprijs van drie roebel per dag heeft. Als deze niet wordt gebruikt, kan deze service worden uitgeschakeld.

Hoe de quiz op Megaphone uit te schakelen
Hoe de quiz op Megaphone uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - Salonvertegenwoordiger van communicatie-operator "Megafon";
  • - het paspoort.

instructies:

Stap 1

Als u periodiek de Quiz-nieuwsbrief van het nummer 5022 op uw telefoon in het Megafon-netwerk ontvangt, kunt u deze op een van de volgende manieren uitschakelen. Stuur een sms-bericht naar nummer 5022 met een van de tekstopties: "Nee", "Afmelden", "Verzenden", "STOP", "Nee".

Stap 2

Kies het volgende USSD-verzoek: "* 505 # 0 # 333 #" en druk op de beltoets.

Stap 3

Als u gerelateerde vragen heeft, kunt u de exploitant van het 24-uurs informatie- en referentienetwerk "Megafon" bellen op 0500 en, na de naam van het paspoort of andere gegevens die u hebt opgegeven bij het sluiten van een overeenkomst met dit bedrijf, alle problemen oplossen jouw problemen…

Stap 4

U kunt persoonlijk de mobiele communicatiesalon van de Megafon-operator bezoeken, uw paspoort meenemen en deze en andere diensten die u niet nodig heeft, uitschakelen. Als u om gezondheidsredenen of om andere geldige redenen niet persoonlijk naar het vertegenwoordigingskantoor van het bedrijf kunt komen, kan uw officiële vertegenwoordiger (een persoon die een notariële volmacht heeft om uw zaken te regelen) dit voor u doen.

Stap 5

Ga naar de officiële website van deze provider om de locatie van de dichtstbijzijnde vertegenwoordigingen van het Megafon-bedrijf voor mobiele communicatie te vinden. Selecteer uw regio in de vervolgkeuzelijst bovenaan de pagina en klik op het tabblad Help & Service. Klik in de linkerkolom van het venster dat verschijnt op de link "Onze kantoren". U ziet een kaart met de gemarkeerde punten van de Megafon-netwerkvertegenwoordigingen in uw regio. Als u de cursor over een van deze aanduidingen beweegt, verschijnt het exacte adres van de locatie van het Megafon-kantoor.

Stap 6

Om de lijst te zien van alle extra diensten die verbonden zijn met uw Megafon-nummer, kiest u het USSD-verzoek: "* 105 #" en drukt u op de beltoets. Volg de verdere instructies van het systeem.

Aanbevolen: