Hoe De "Voice Mail"-service Op MTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Voice Mail"-service Op MTS Uit Te Schakelen
Hoe De "Voice Mail"-service Op MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "Voice Mail"-service Op MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: How to Disable / Turn OFF TalkBack on a Huawei Mate 10 Pro 2024, Mei
Anonim

Een persoon kan een inkomende oproep niet altijd beantwoorden. Om op de hoogte te blijven van degene die heeft gebeld en ook om geen belangrijke informatie te missen, nodigt de mobiele operator "MTS" zijn abonnees uit om de "Voice Mail" -dienst te activeren. Je kunt hem op verschillende manieren aansluiten, maar hoe kun je de "Voice Mail"-service uitschakelen?

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Gebruik de hulp van de operator om de service te deactiveren. Om dit te doen, hoeft u alleen maar naar het dichtstbijzijnde kantoor van het bedrijf te gaan. Als het niet in de buurt is, neem dan contact op met de dealers van MTS OJSC, dat wil zeggen de kleine bedrijven die samenwerken met deze mobiele operator. U vindt hun adressen op de officiële website van "MTS" of in de reclamefolders die u bij de aankoop van een simkaart krijgt.

Stap 2

Schakel zelf de "Voice Mail"-service uit. Kies hiervoor de volgende symbolen in het MTS-netwerk: * 111 * 90 # en vervolgens de kiestoets. Er wordt een servicebericht naar uw mobiele telefoon gestuurd met het resultaat van uw acties (dit verschijnt in de regel automatisch op uw display).

Stap 3

Schakel de "Voice Mail" -service uit via de internetassistent, die u kunt vinden op de officiële pagina van de mobiele operator "MTS". Maar zorg ervoor dat u eerst een wachtwoord registreert, anders kunt u het online systeem niet gebruiken. Registreren is helemaal niet moeilijk, deze procedure duurt slechts enkele minuten.

Stap 4

Vul je telefoonnummer in, vul de beveiligingscode hieronder in. Klik daarna op de knop "Wachtwoord ophalen" en wacht op het binnenkomende servicebericht (meestal komt het binnen een minuut). Onthoud het wachtwoord dat je hebt ontvangen.

Stap 5

Ga naar de pagina om het "Persoonlijke account" in te voeren. Voer het nummer en het ontvangen wachtwoord in. Daarna wordt de persoonlijke accountpagina voor u geopend. Ga naar het tabblad "Diensten en tarieven". Zoek de service "Voice Mail" en klik daarentegen op de optie "Uitschakelen". Sla aan het einde alle voorgaande stappen op.

Stap 6

Na de bovenstaande stappen deactiveert u de "Voice Mail"-service. Deze operatie is gratis. Voor vragen met betrekking tot het beheer van de service kunt u contact opnemen met het MTS OJSC contactcenter.

Aanbevolen: