Voicemail Megafoon Uitschakelen Disable

Inhoudsopgave:

Voicemail Megafoon Uitschakelen Disable
Voicemail Megafoon Uitschakelen Disable

Video: Voicemail Megafoon Uitschakelen Disable

Video: Voicemail Megafoon Uitschakelen Disable
Video: How to turn off voicemail 2024, April
Anonim

Als de telefoon is losgekoppeld, ontladen of de persoon die wordt gebeld de oproep heeft gemist, is de Voice Mail-service beschikbaar voor Megafon-abonnees. Dit is een soort antwoordapparaat dat de klok rond voor u klaar staat.

Voicemail Megafoon uitschakelen disable
Voicemail Megafoon uitschakelen disable

instructies:

Stap 1

Misschien is uw nummer bezet of heeft uw telefoon geen netwerkbereik. Met de dienst "Voice Mail" heeft u de mogelijkheid om alle informatie die u tijdens deze periode heeft ontvangen, te lezen of een spraakbericht te beluisteren van de persoon die u heeft gebeld. Met deze dienst kunt u ook MMS-berichten ontvangen die op uw telefoon, postadres of webpagina zijn achtergelaten. Tegelijkertijd is het gelijktijdig gebruik van de diensten "Voicemail" en "Wie heeft gebeld?" onmogelijk. De activering van deze dienst is gratis en er wordt een abonnementsprijs voorzien voor het gebruik ervan. Het wordt elke dag van de telefoonrekening van de abonnee afgeschreven en bedraagt 1,70 roebel.

Stap 2

Er zijn twee manieren om Voicemail uit te schakelen. Kies degene die voor jou het handigst is. Bel bijvoorbeeld * 105 * 602 * 0 # op uw mobiele telefoon en de service wordt uitgeschakeld. Of gebruik de "Service Guide" op de officiële website "Megafon". Het zelfbedieningssysteem "Service-Guide" maakt het niet alleen mogelijk om services te beheren, maar ook om het saldo van de fondsen op de rekening of het aantal bonusprivileges, enz.

Stap 3

Volgens de informatie die op de officiële website van het Megafon-bedrijf is gepubliceerd, belt u * 105 * 00 # om toegang te krijgen tot de servicegids op internet. Daarna ontvangt u een sms-bericht met een wachtwoord voor activering. Voer het verzonden wachtwoord samen met het telefoonnummer (zonder het nummer 8) in de daarvoor bestemde cellen in. Volg daarna de stapsgewijze instructies van het systeem en schakel de "Voicemail" uit. U kunt het wachtwoord wijzigen door het commando * 105 * 01 # call te kiezen.

Aanbevolen: