Voicemail Instellen

Inhoudsopgave:

Voicemail Instellen
Voicemail Instellen

Video: Voicemail Instellen

Video: Voicemail Instellen
Video: Как настроить голосовую почту на iPhone и Android (любой оператор связи) 2024, Mei
Anonim

Voicemail is een handige en essentiële communicatiedienst die u helpt wanneer u de telefoon niet kunt opnemen of uw telefoon is uitgeschakeld. Dankzij "Voice Mail" bent u altijd op de hoogte, want uw familie en vrienden kunnen u hun bericht achterlaten, dat u op elk moment kunt beluisteren.

Voicemail instellen
Voicemail instellen

instructies:

Stap 1

"Beeline" biedt haar klanten een service genaamd "Answering Machine". Met zijn hulp kunnen andere abonnees spraakberichten voor u achterlaten als u de telefoon niet kunt beantwoorden of zich over het algemeen buiten het dekkingsgebied van het netwerk bevindt. U kunt het "Answering Machine" activeren en configureren door een USSD-verzoek te gebruiken op het nummer * 110 * 014 #. U kunt de ontvangen berichten op elk moment beluisteren, u hoeft alleen maar het verkorte nummer 0600 op uw mobiel te bellen en op de belknop te drukken.

Stap 2

Gebruikers van praktisch alle tariefplannen van het Megafon-bedrijf kunnen het "Antwoordapparaat" aansluiten (behalve de tarieven "Telemetrie", "Licht" en enkele andere; de huidige lijst van dergelijke tariefplannen is te vinden op de website van de operator). Verbinding wordt gemaakt met één oproep naar 0500 of door contact op te nemen met het technische ondersteuningscentrum voor abonnees. Daarnaast is het mogelijk om de "Autoresponder" op de Megafon website te activeren met behulp van de "Service Guide". Verbinding kost u 10 roebel; de operator zal elke dag 1 roebel van uw rekening aftrekken voor het gebruik van het "antwoordapparaat".

Stap 3

Het bedrijf MTS levert naast voicemail ook een sms-antwoordapparaat. In plaats van een spraakbericht ontvangt u een sms-melding. Om deze dienst te activeren, moet u een bericht sturen naar het verkorte nummer 3021.

Aanbevolen: