Hoe Onderhoud Ik Mijn Tabletcomputer?

Inhoudsopgave:

Hoe Onderhoud Ik Mijn Tabletcomputer?
Hoe Onderhoud Ik Mijn Tabletcomputer?

Video: Hoe Onderhoud Ik Mijn Tabletcomputer?

Video: Hoe Onderhoud Ik Mijn Tabletcomputer?
Video: Can Tablets Replace Laptops? - I Tried for 7 Days 2024, Mei
Anonim

Een tabletcomputer is niet de goedkoopste gadget, en als hij kapot gaat is dat jammer. Volg een paar eenvoudige regels voor het onderhoud van uw tablet, en u zult er lang plezier van hebben.

Hoe onderhoud ik mijn tabletcomputer?
Hoe onderhoud ik mijn tabletcomputer?

instructies:

Stap 1

Een tabletcomputer, ook wel een tablet, een tablet-pc, een internettablet en een tablet-pc genoemd, is een mobiel apparaat dat in principe vergelijkbaar is met een laptop, dus de aanbevelingen voor het onderhoud ervan zijn in veel opzichten vergelijkbaar met de aanbevelingen voor het onderhoud voor een laptop. Maar in tegenstelling tot een laptop, waar veel aandacht wordt besteed aan de verzorging van het toetsenbord, vraagt de verzorging van een tablet om zorgvuldige aandacht voor de behuizing en het scherm, omdat de meeste modellen hebben geen toetsenbord.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Een paar simpele tips

Draag je tablet apart van de rest van je tas, niet alleen om te voorkomen dat er iets op wordt gemorst, maar ook om krassen op de behuizing of het scherm te voorkomen. Bovendien, als een tablet zonder hoesje in een tas wordt vervoerd, kunnen de knoppen onwillekeurig worden ingedrukt, gaat de tablet aan en kan hij op zijn minst worden ontladen en hoogstens oververhit raken. Plaats de tablet daarom in een hoesje.

De hoes beschermt de hoes en het scherm van de tabletcomputer tijdens het transport tegen krassen en vuil. Het scherm wordt tijdens gebruik beschermd door een film. De film wordt gebruikt om het touchscreen te beschermen tegen krassen en vingerafdrukken. Het wordt apart gekocht. Het kost ongeveer 600 roebel.

Oververhit uw computer niet. Houd het uit de buurt van apparaten die warmte afgeven. Blokkeer de ventilatieopeningen niet tijdens het gebruik.

De panelen van de tabletcomputerkast zitten vrij strak naast elkaar, waardoor er iets heel fijns, bijvoorbeeld zand, in kan komen. Daarom is het beter om het niet mee te nemen naar het zandstrand.

Houd ze uit de buurt van vuil, vloeistoffen en ongeschikte stekkers om beschadiging van de pinnen van de tabletconnectoren te voorkomen. Gebruik geen kracht als de stekker niet in de connector past.

De behuizing van de tablet is behoorlijk stevig, maar bij een botsing kunnen deze en de inhoud beschadigd raken. Probeer het daarom niet te laten vallen.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Door zijn formaat is de tablet makkelijk te verwarren met een standaard, zet er echter geen zware dingen op. De zaak kan barsten.

Het scherm is een kwetsbaar apparaat dat zorgvuldige behandeling vereist. Veeg het daarom af met een vochtige, pluisvrije doek of speciale doekjes. Vermijd blootstelling aan chemicaliën en direct zonlicht.

Gebruik uw tablet niet op plaatsen die onderhevig zijn aan elektronische interferentie of statische elektriciteit. Dit kan de reden zijn voor gegevensverlies

Aanbevolen: