Een Nieuwe Batterij Opladen

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Batterij Opladen
Een Nieuwe Batterij Opladen

Video: Een Nieuwe Batterij Opladen

Video: Een Nieuwe Batterij Opladen
Video: Uitleg wat een goedkope druppellader doet. 2024, April
Anonim

De nieuwe batterij is vergelijkbaar met een nieuw gebreid jasje: zoals de ene op de eerste dag van sokken uitrekt en de vorm aanneemt van het lichaam van de eigenaar, zo krijgt de andere bij de allereerste lading de energie-inhoud die je erom vraagt.

Een nieuwe batterij opladen
Een nieuwe batterij opladen

instructies:

Stap 1

Plaats de batterij direct na aankoop in het apparaat. Zet hem aan en schakel hem pas uit als hij gaat zitten en zichzelf uitschakelt. Als u een nieuwe batterij oplaadt die niet volledig ontladen is, geeft deze een volledige ontlading aan op het laadniveau dat u nu instelt.

Stap 2

Plaats de batterij in de oplader volgens de polariteit: plus naar plus, min naar min. Steek het apparaat in een stopcontact.

Stap 3

Laat de batterijen staan totdat ze volledig zijn opgeladen, gedurende de tijd die op de verpakking van de batterij staat aangegeven. Laat ze niet de hele dag of de hele nacht liggen, anders neemt de energie-intensiteit af. Het is ook onmogelijk om de batterijen te verwijderen totdat ze volledig zijn opgeladen: de volgende keer dat ze worden opgeladen, zal de batterij stroom krijgen tot hetzelfde onvolledige niveau.

Stap 4

Ontlaad en laad de accu meerdere keren op dezelfde manier op: eerst tot hij helemaal leeg is, dan tot de rand toe. Daarna "rekt" de energiecapaciteit van de batterij zich uit tot het juiste volume en kan deze volledig worden gebruikt.

Aanbevolen: