Hoe De IPhone Aan Te Zetten

Hoe De IPhone Aan Te Zetten
Hoe De IPhone Aan Te Zetten

Video: Hoe De IPhone Aan Te Zetten

Video: Hoe De IPhone Aan Te Zetten
Video: iPhone bestanden overzetten: Zo zet je alles van je oude naar je nieuwe iPhone over 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat iPhone-gebruikers hun apparaat zelf uitzetten. Soms gebeurt dit vanwege een lage batterijlading, in sommige gevallen - vanwege het opnieuw opstarten van de telefoon. Hoe breng je je telefoon weer tot leven?

Hoe de iPhone aan te zetten
Hoe de iPhone aan te zetten
  • De eerste stap is om je iPhone aan te sluiten op de oplader en 15-20 minuten te wachten.
  • Als de reden voor het afsluiten een bijna lege batterij was, moet de telefoon worden ingeschakeld. Als er niets is gebeurd en je ziet nog steeds een zwart scherm op je mobiele apparaat, ga dan gerust verder met het volgende item.
  • Probeer twee knoppen tegelijk in te drukken: de hoofdtoets op het scherm en de aan/uit-knop. Houd het 15 seconden aan. Er zou een witte appel op het scherm moeten verschijnen en dan zal het hele systeem opstarten. Nogmaals, als dat niet is gebeurd, lees dan verder.
  • Beweeg de mute-schakelaar in verschillende richtingen. In sommige gevallen zal deze stap het probleem oplossen en de telefoon inschakelen.
  • Als je plotseling lange tijd in de kou hebt gezeten, dan is het bijna heel goed mogelijk om te zeggen dat je iPhone om deze reden niet wordt ingeschakeld. Laat hem opwarmen en laad hem dan op.
  • Controleer of uw oplader goed werkt. Het kan zijn dat u uw telefoon niet volledig kunt opladen (zelfs als het scherm aangeeft dat de batterij werkt).
  • Als u alle hierboven beschreven stappen hebt geprobeerd, maar uw telefoon nog steeds alleen een zwart scherm weergeeft, zijn sommige systeemelementen niet in orde. Het is noodzakelijk om de iPhone naar een servicecentrum te brengen en erachter te komen wat precies verhindert dat het mobiele apparaat wordt ingeschakeld. Als u garantiekaarten bij de hand heeft, zijn de hersteldienstmedewerkers verplicht uw telefoon gratis te repareren en al ingeschakeld terug te sturen.

Aanbevolen: