Hoe De Flitser Aan Te Zetten Op Een IPhone 4

Inhoudsopgave:

Hoe De Flitser Aan Te Zetten Op Een IPhone 4
Hoe De Flitser Aan Te Zetten Op Een IPhone 4

Video: Hoe De Flitser Aan Te Zetten Op Een IPhone 4

Video: Hoe De Flitser Aan Te Zetten Op Een IPhone 4
Video: How to on flash light in call and sms with iPhone 4 without any app with simar singh 2024, Mei
Anonim

De beste camera is degene die je bij je hebt, waar je ook gaat. Voor veel mensen is dit de smartphone-optie. In de iPhone heeft dit ingebouwde attribuut indrukwekkende eigenschappen die belangrijk zijn om correct te kunnen gebruiken. U moet bijvoorbeeld weten hoe u de flitser in iPhone 4 kunt inschakelen.

kamera iphone
kamera iphone

instructies:

Stap 1

De allereerste iPhone werd geleverd met een zeer eenvoudige camera. Het stelde je in staat om goede foto's te maken, maar had geen enkele handige functies - flits-, zoom- en focusaanpassing. De laatste verscheen in het 3GS-model; met de introductie van de iPhone 4S op de markt is de camera voorzien van een zoom en flitser, en na de release van de 5e generatie smartphone is het mogelijk om panoramische beelden te maken. In verband met de opkomst van extra functies en mogelijkheden begonnen gebruikers vragen te stellen over het juiste gebruik van de smartphone. De meest voorkomende hiervan is nog steeds het inschakelen van de flitser op de iPhone 4. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

Stap 2

Eerst moet je leren hoe je van iPhone-camera kunt wisselen. De iPhone is uitgerust met twee camera's - één aan de voorkant en één aan de achterkant van het toestel. In dit geval wordt de eerste gebruikt voor FaceTime en vergelijkbare bronnen, de tweede wordt rechtstreeks gebruikt voor opnamen. De standaard is meestal de camera aan de achterzijde met een hogere resolutie. Als uw apparaat andere instellingen heeft, kunt u overschakelen door simpelweg op de knop in de rechterbovenhoek te drukken. Het is heel gemakkelijk om te zien welke camera op dit moment aan staat - de foto wordt op het scherm weergegeven en valt in de lens.

Stap 3

De camera van de iPhone is over het algemeen goed in het vastleggen van beelddetails, ook bij weinig licht. Als u echter een flitser toevoegt, kunt u de kwaliteit van uw foto verbeteren. Om de flitser op iPhone 4 in te schakelen, moet je de camera starten en het bliksempictogram in de linkerbovenhoek van het scherm vinden.

Stap 4

Er zijn verschillende mogelijkheden om flits te gebruiken. Uit is de standaardinstelling voor de camera en de betekenis is duidelijk. Auto wordt weergegeven door op het bliksemschichtpictogram te klikken. Kies deze instelling als je wilt dat de flitser alleen flitst wanneer dat nodig is - bij weinig licht. Aan - maakt verbinding op dezelfde manier als de vorige instelling. Als deze optie is geselecteerd, wordt de flitser gebruikt voor elke foto die u maakt.

Aanbevolen: