Hoe De Radio Op De IPhone Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Radio Op De IPhone Aan Te Zetten
Hoe De Radio Op De IPhone Aan Te Zetten

Video: Hoe De Radio Op De IPhone Aan Te Zetten

Video: Hoe De Radio Op De IPhone Aan Te Zetten
Video: Enabling FM Radio on an iPhone : iPhone Tips 2024, Mei
Anonim

Ondanks periodiek verschijnende berichten over de fysieke mogelijkheid om analoge audiostreams af te spelen in de ontvanger van de broadcom-chip iPhone, blijft deze functie in hardware niet gerealiseerd. De App Store biedt echter een ruime keuze aan verschillende internetontvangers.

Hoe de radio op de iPhone aan te zetten
Hoe de radio op de iPhone aan te zetten

instructies:

Stap 1

Als de prijs niet kritisch is, dan is zeven dollar voor de Wunder Radio-app een goede investering. Het aantal buitenlandse radiostations is eenvoudigweg moeilijk te tellen, maar alle populairste Russische zenders, waaronder Echo Moskvy, Europa Plus, Russian Radio en zo'n vijftig andere, staan op de lijst. Het zoeken naar radiostations wordt gedaan door de beginletters van de naam, toevoegen aan de "Favorieten" gebeurt met één klik. Extra functies van Wunder Radio zijn onder meer de mogelijkheid om op locatie naar een stream te zoeken en een ingebouwde browser

Stap 2

De iRusRadio-internetontvanger is erg populair geworden onder Russisch sprekende gebruikers. Deze applicatie heeft een zeer nuttige functie om de radio alleen via Wi-Fi aan te zetten en houdt zelf rekening met het verkeer. Van de tekortkomingen kan misschien alleen het gebrek aan zoeken worden opgemerkt. Maar de programma-interface is meer dan lof - zowel functioneel als esthetisch. Er is de mogelijkheid om een radiostation toe te voegen aan de "Favorieten" en de meest beluisterde radiostations op dit moment te bepalen (het tabblad "Top 10")

Stap 3

Profiteer van de gratis download van AOL Radio, bedoeld voor fans van specifieke genres in plaats van specifieke streams. Zo is de catalogus opgebouwd. Het nadeel van het programma is het ontbreken van Russisch sprekende zenders. De mogelijkheid geïmplementeerd om niet alleen radiostations aan favorieten toe te voegen, maar ook individuele composities

Stap 4

Probeer de ooTunes-app. De functionaliteit van het programma verdient de hoogste punten - de zoekopdracht kan worden uitgevoerd door: - stijlen; - landen; - steden; - namen In dit geval heeft de applicatie ingebouwde slaaptimerfuncties; de stream op de achtergrond afspelen en zelfs zoeken naar de tekst van het nummer dat wordt afgespeeld. Van bijzonder belang is de mogelijkheid van integratie met sociale netwerken. Russische radiostations zijn aanwezig.

Aanbevolen: