Een Verloren IPhone Terugvinden

Inhoudsopgave:

Een Verloren IPhone Terugvinden
Een Verloren IPhone Terugvinden

Video: Een Verloren IPhone Terugvinden

Video: Een Verloren IPhone Terugvinden
Video: iPhone kwijt? Zo vind je het toestel terug met de Zoek mijn-app 2024, Mei
Anonim

Een verscheidenheid aan smartphones is onderdeel geworden van het leven van moderne mensen. Ze gaan online vanaf iPhones, slaan foto's op in hun geheugen en maken schema's via een handige interface. Het probleem is het verlies van de gadget, waarbij de "verloren" de vraag heeft hoe de verloren iPhone te vinden.

hoe een verloren iPhone te vinden
hoe een verloren iPhone te vinden

instructies:

Stap 1

Voor het zoeken naar een verloren iPhone heeft de fabrikant een speciale functie in de smartphone voorzien. Om een telefoon te vinden die ergens is gestolen of vergeten, moest je eerst:

- schakel iCloud in;

- download het programma "Find Iphone" uit de AppStore;

- schakel de bijbehorende functie in.

Stap 2

Als u het verlies van uw telefoon opmerkt, kunt u met de functie "Zoek iPhone" ingeschakeld naar de icloud.com-website, uw Apple ID en wachtwoord invoeren, die zijn geregistreerd toen het apparaat werd geactiveerd. Als de verloren iPhone is ingeschakeld, zelfs met een andere simkaart, kunt u de locatie van uw apparaat op de kaart zien.

Stap 3

Als het besturingssysteem iOS 7 op de telefoon was geïnstalleerd, was het mogelijk om niet alleen de functie voor het volgen van locaties te installeren, maar ook om het uit te schakelen, gegevens van het apparaat te verwijderen en opnieuw te activeren. Om deze acties uit te voeren, moet het apparaat om een Apple ID en wachtwoord vragen. Zo kan je gestolen of verloren iPhone niet alleen worden gevonden, maar ook niet door anderen worden gebruikt. U kunt ook een bericht sturen naar de persoon die de telefoon heeft gevonden via iCloud met informatie over hoe u contact met u kan opnemen.

Stap 4

Als u merkt dat uw telefoon ontbreekt, kunt u ook uw nummer bellen. Het is mogelijk dat niemand het nog heeft kunnen vinden en wanneer u terugkeert naar de vermeende plaats van verlies, vindt u uw gadget tijdens een oproep. Als de mobiel is gestolen, maar de dief had geen tijd om hem uit te zetten, kun je ook proberen een ontmoetingspunt en de hoogte van de beloning af te spreken.

Stap 5

Als de bovenstaande methoden niet hebben geholpen om de verloren iPhone te vinden, kunt u een verklaring aan de politie schrijven. Dit kan alleen als je zeker weet dat je het apparaat niet ergens hebt laten vallen, maar dat het uit je zak of tas is gestolen.

Stap 6

Om contact op te nemen met de wetshandhavingsinstanties, hebt u een paspoort nodig, bel IMEI en een ontvangstbewijs dat de aankoop bevestigt. U moet ook het tijdstip en de plaats van de diefstal opgeven, evenals andere details van het incident bij het schrijven van de verklaring.

Stap 7

Als u niet weet hoe u een verloren iPhone kunt vinden, neem dan geen contact op met verdachte bedrijven die beloven het voor u te doen. Er zijn geen andere manieren om de locatie van een verloren smartphone te bepalen, anders dan hierboven beschreven, en daarom verspil je gewoon tijd en geld.

Aanbevolen: