Hoe U Uw Mobiele Telefoonoperator Kunt Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Mobiele Telefoonoperator Kunt Achterhalen?
Hoe U Uw Mobiele Telefoonoperator Kunt Achterhalen?

Video: Hoe U Uw Mobiele Telefoonoperator Kunt Achterhalen?

Video: Hoe U Uw Mobiele Telefoonoperator Kunt Achterhalen?
Video: How to Check Carrier of Phone Number - Find out Mobile Network by Carrier Lookup 2024, Mei
Anonim

Heel vaak worden mensen geconfronteerd met situaties waarin het nodig is om een operator aan de hand van een telefoonnummer te identificeren. Dit is te wijten aan het feit dat de meeste operators verschillende voorkeurstarieven bieden waarmee u goedkoop of gratis kunt bellen binnen hun netwerk. Daarom is het de moeite waard om na te gaan bij welke van de operators dit of dat nummer hoort en tegen welk tarief u het kunt bellen.

Hoe u uw mobiele telefoonoperator kunt achterhalen?
Hoe u uw mobiele telefoonoperator kunt achterhalen?

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om een operator telefonisch te identificeren. Gebruik om te beginnen de hulp van internet: ga naar een van de sites (bijvoorbeeld https://sbinfo.ru/operator.php of https://mtsoft.ru/abcdef), die de mogelijkheid bieden om op basis van het telefoonnummer niet alleen de operator te berekenen, maar ook het gebied waarin een specifiek abonneenummer is geregistreerd

Stap 2

Onthoud de codes van de drie meest populaire operators in Rusland: MTS, Beeline en Megafon. Ze hebben veel meer codes gekregen dan andere Russische operators samen. Kijk dus naar de DEF-code van het nummer, dat wil zeggen de eerste drie cijfers. De MTS-operator komt overeen met de nummers in de intervallen 910-919 en 980-988. De Beeline-operator is te herkennen aan de volgende nummers: 903, 905, 909 en 960-964. Als je aan het begin van het nummer codes ziet in het bereik 920-931 of het nummer 937, dan is dit nummer van de Megafon-operator. Alle andere operators hebben slechts zeven driecijferige codes, waaronder de volgende: 901, 902, 904, 908, 950-952. De meeste codes zijn in GSM-formaat. Deze situatie is ontstaan omdat het overweldigende aantal abonnees dit type communicatie gebruikt.

Stap 3

Vind daarnaast speciale programma's op internet waarmee u de operator en de regio waar de persoon zich bevindt, kunt bepalen aan de hand van het mobiele telefoonnummer. Met de Phone Wizard of DEF-applicaties kunt u bijvoorbeeld het nummer van elke gebruiker vinden, ongeacht tot welke operator hij behoort.

Stap 4

U kunt het telefoonnummer ook op internet controleren met behulp van databases van mobiele operators. Daar vindt u de meest complete en nauwkeurige lijst met toegangscodes voor elke operator en regio. Dit is vooral nodig voor operators die generieke DEF-codes gebruiken. Tele2 in het GSM-netwerk gebruikt bijvoorbeeld de codes 908, 904, 950-952 en de SkyLink-operator in het CDMA-netwerk gebruikt de code 901. Er zijn dus tal van manieren om de operator op telefoonnummer te identificeren. Kies wat voor jou het handigst is en weet altijd met welke operator je te maken hebt.

Aanbevolen: