Hoe U Uw Model Mobiele Telefoon Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Model Mobiele Telefoon Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Model Mobiele Telefoon Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Model Mobiele Telefoon Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Model Mobiele Telefoon Kunt Achterhalen
Video: How to check phone model in android phone? 2024, April
Anonim

Door de exacte modelnaam van uw mobiele telefoon te kennen, kunt u meer te weten komen over de specificaties en beschikbare functies. Als het onmogelijk is om het model precies te bepalen, let dan op de naam van de fabrikant, het is heel goed mogelijk dat je telefoon nep is.

Hoe u uw model mobiele telefoon kunt achterhalen
Hoe u uw model mobiele telefoon kunt achterhalen

Noodzakelijk

  • - documentatie voor een mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Kijk goed naar de body van je mobiele telefoon, het is goed mogelijk dat het model erop staat, bijvoorbeeld bij Nokia staat het meestal in de rechter- of linkerbovenhoek. U kunt het model ook vinden in de documenten die aan de telefoon zijn bevestigd, de gebruikershandleidingen, de verkoop- of kassabon, de informatie op de verpakking, op de sticker onder de batterij, enzovoort.

Stap 2

Open de officiële website van de fabrikant van uw mobiele apparaat, die een beschrijving van elk model bevat. Bekijk de kenmerken van elk van hen en vind het model dat bij uw parameters past. U kunt ook beoordelingen van apparaten vinden op verschillende bronnen van online winkels die telefoons verkopen.

Stap 3

Voer in de standby-modus op de telefoon een speciale combinatie in om gedetailleerde informatie te krijgen. Kies * # 0000 #, waarna informatie over IMEI, firmware en model van uw mobiele apparaat op het scherm moet worden weergegeven. De combinatie werkt mogelijk niet op sommige mobiele apparaten.

Stap 4

Ontdek de IMEI van uw mobiele telefoon met behulp van de combinatie * # 06 # of van de sticker op de garantiekaart of verpakking. Ook wordt de ID onder de batterij van het mobiele apparaat geschreven. Voer dit nummer in het juiste formulier in op de pagina van de volgende site:

Stap 5

Druk op de Enter-toets en zoek uw mobiele telefoonmodel op in de weergegeven testresultaten. Houd er rekening mee dat u bij het invoeren van de identificatie de regels in het onderstaande formulier moet volgen.

Stap 6

Als u het model van uw mobiele apparaat niet kunt bepalen met behulp van de bovenstaande methoden, neem dan contact op met de verkoper. Dit kan heel goed betekenen dat je een nep mobiel apparaat hebt gekocht, wat in veel landen verboden kan zijn. Vervang in dit geval de telefoon.

Aanbevolen: