Hoe Megafoonadvertenties Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Megafoonadvertenties Uit Te Schakelen
Hoe Megafoonadvertenties Uit Te Schakelen

Video: Hoe Megafoonadvertenties Uit Te Schakelen

Video: Hoe Megafoonadvertenties Uit Te Schakelen
Video: How To Disable Advertising in Windows 10 [Tutorial] 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator "Megafon" biedt zijn abonnees de service "Mobiele reclame", waarmee u zich kunt abonneren op het kanaal voor het verzenden van sms- en mms-berichten, waardoor u niet alleen op de hoogte bent van een verscheidenheid aan goederen en diensten, maar ook een korting voor het gebruik van communicatiediensten per gelezen bericht.

Hoe megafoonadvertenties uit te schakelen
Hoe megafoonadvertenties uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Om de dienst "Mobile Advertising" te activeren / deactiveren, stuurt u een gratis leeg bericht van uw mobiele telefoon naar het servicenummer 9090. Daarna ontvangt u een antwoordbericht met een verzoek om de activering / deactivering van deze dienst te bevestigen. Als u een sms-bericht verzendt, wordt u geabonneerd op het sms-kanaal, als u een mms-bericht verzendt, wordt u respectievelijk geabonneerd op het mms-kanaal.

Stap 2

Een bericht naar nummer 9090 is gratis als u zich in uw thuisnetwerk bevindt. In het geval dat je in intranet, nationale en internationale roaming zit, worden sms-berichten die naar het nummer 9090 worden verzonden, in rekening gebracht volgens de roamingtarieven.

Stap 3

Kosten voor elke gelezen sms of mms-bericht worden aan het einde van elke kalendermaand in rekening gebracht.

Stap 4

De korting op communicatiediensten voor het gebruik van de dienst "Mobiel adverteren" kan niet hoger zijn dan het bedrag dat u tijdens de rapportageperiode aan communicatie hebt uitgegeven.

Stap 5

Voor meer informatie over deze en andere diensten van de mobiele operator "Megafon", kunt u het gratis servicenummer 0500 bellen door naar de website te gaan https://szf.megafon.ru of door contact op te nemen met een mobiele salon van Megafon.

Aanbevolen: