Hoe De "Verborgen Nummer"-service Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De "Verborgen Nummer"-service Te Activeren
Hoe De "Verborgen Nummer"-service Te Activeren

Video: Hoe De "Verborgen Nummer"-service Te Activeren

Video: Hoe De
Video: How to make your Phone Number private on Samsung 2024, Mei
Anonim

U wilt niet dat uw nummer op het display van de telefoon verschijnt die u belt? U kunt een nieuwe simkaart kopen. Je kunt een telefoon lenen van een vriend. En u kunt bij de telefoniste de dienst "AntiAON" of "Anti-caller ID" activeren. Met deze service kunt u voorkomen dat andere telefoons uw nummer identificeren. Alle telecomoperators bieden het aan.

Hoe de "Verborgen nummer"-service te activeren
Hoe de "Verborgen nummer"-service te activeren

instructies:

Stap 1

Als u een MTS-abonnee bent, activeert u de AntiAON-service. De service garandeert dat uw nummer niet wordt geïdentificeerd op de telefoons van andere MTS-abonnees. Helaas kunnen operators niet garanderen dat het nummer niet kan worden geïdentificeerd door gebruikers van andere netwerken. Om het servicenummer 111 te activeren. Volg de aanwijzingen van de autoinformer. Op dezelfde manier kunt u "AntiAON" verbinden via het stadsnummer. Deze kamer is individueel voor regio's. U kunt ook de Internet Assistant-service gebruiken door naar de officiële MTS-website te gaan. Ten slotte kan Mobile Portal u helpen. Kies * 111 * 46 # en de beltoets.

Stap 2

Met behulp van de "AntiAON"-service kunt u de identificatie van uw nummer eenmalig toestaan door * 31 # + 7 …….. (het nummer van de abonnee die u belt) te kiezen. De dienst wordt betaald, betaald volgens uw tariefplan. Het bedrag kunt u opvragen bij de exploitant.

Stap 3

Abonnees van "Beeline" kunnen de dienst "Nummeridentificatiebeperking" op twee manieren activeren: bel het nummer 0674 09 071 of kies het commando * 110 * 071 # en de beltoets.

Stap 4

De aansluiting van de dienst in het bedrijf "Beeline" is gratis. Maar het gebruik van de anti-determinant wordt betaald, 3 en een halve roebel per dag of 120 roebel per maand. Het bedrag wordt eenmaal per dag afgeschreven op het moment van de oproep.

Stap 5

U kunt uw nummer ter identificatie ter beschikking stellen door vóór het gebelde abonneenummer * 31 # het gebelde abonneenummer te kiezen. U kunt de dienst deactiveren door het commando * 110 * 070 # en de beltoets te kiezen.

Stap 6

Voor Megafon-abonnees wordt de AntiAON-service geactiveerd met het commando * 105 * 4 * 12 # en de beltoets. Of stuur een sms met de code 2101 naar het gratis nummer 000105. Verbinding kost 10 roebel. U betaalt 5 roebel per dag voor het gebruik van de service. Ook "Megafon" biedt de service "Eenmalige AntiAON". U kunt uw nummer één keer verbergen. Kies hiervoor het nummer van de gebelde abonnee in het formaat # 31 # nummer en de beltoets.

Stap 7

U kunt de AntiAON-service in het Megafon-netwerk deactiveren met het SMS-commando 2100 naar het nummer 000105 of via het USSD-menu * 105 # en de beltoets.

Aanbevolen: