Hoe Het Verborgen MTS-nummer Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Verborgen MTS-nummer Te Bepalen?
Hoe Het Verborgen MTS-nummer Te Bepalen?

Video: Hoe Het Verborgen MTS-nummer Te Bepalen?

Video: Hoe Het Verborgen MTS-nummer Te Bepalen?
Video: Minor ZPBM - Hoe maak je een probleemanalyse? 2024, Maart
Anonim

In sommige gevallen is de nummerherkenningsservice nuttig, maar vaak wordt deze gebruikt voor dubieus amusement of chantage. Er zijn verschillende manieren om het verborgen nummer van de MTS-abonnee te achterhalen.

Hoe het verborgen MTS-nummer te bepalen?
Hoe het verborgen MTS-nummer te bepalen?

instructies:

Stap 1

De eerste optie is om contact op te nemen met het MTS-kantoor voor details van de factuur. Dit document geeft informatie over de ondernomen acties, hun kosten, inclusief over inkomende en uitgaande oproepen. In dit geval worden gemiste oproepen niet weergegeven in het rapport. Daarom, als u de telefoon niet opneemt wanneer een onbekend nummer overgaat, is het onmogelijk om het te identificeren. Als u vanaf een dergelijk nummer belt, drukt u op de antwoordknop en wacht u vervolgens minimaal 3 seconden. Hiermee wordt de inkomende oproep geregistreerd en wordt deze gedetailleerd weergegeven. Wanneer u contact opneemt met het MTS-kantoor, moet u een paspoort bij u hebben, dat uw identiteit zal verifiëren, evenals het feit dat u de eigenaar bent van het abonneenummer, waarvan u de details vraagt.

Stap 2

Daarnaast kunt u een factuur met details bestellen via de officiële website van het MTS-bedrijf. Ga naar de officiële website van de operator op https://www.mts.ru. Open het gedeelte "Help en service" en selecteer "Bill Detailing". Klik daarna op de link "via de internetassistent", of ga direct naar het adres: https://ihelper.mts.ru/selfcare/. Via de webinterface kunt u verschillende diensten beheren, waaronder het bestellen van een factuurdetail.

Stap 3

De derde mogelijkheid om informatie in te winnen is het contactcenter van MTS te bellen. Bel 0890 vanaf uw telefoon en druk op de belknop. Leg het probleem uit nadat u contact hebt opgenomen met de operator. U kunt ook een fax verzenden met behulp van het standaard MTS-formulier, dat beschikbaar is op https://static.mts.ru/upload/images/subscribers_blanks/add_cancel_services.doc om accountgegevens van abonnees te bestellen. U kunt een faxnummer krijgen op de pagina

Aanbevolen: