Een Mobiel Nummer Verbergen

Inhoudsopgave:

Een Mobiel Nummer Verbergen
Een Mobiel Nummer Verbergen

Video: Een Mobiel Nummer Verbergen

Video: Een Mobiel Nummer Verbergen
Video: Apne phone me kisi ka contact number kaise hide kare | contact number hide setting in android 2024, Mei
Anonim

Er zijn situaties waarin u uw mobiele telefoonnummer moet verbergen. Om dit te doen, hoeft u geen nieuwe simkaart aan te schaffen, het volstaat om de "Anti-Identification Line"-service - "AntiAON" te activeren. Deze service wordt ondersteund door de meeste mobiele operators. Om het te verbinden, kunt u een van de methoden gebruiken die voor elk van de operators bestaan.

Een mobiel nummer verbergen
Een mobiel nummer verbergen

instructies:

Stap 1

Voer uw persoonlijke account in de "Internet Assistant" in voor het activeren van de "AntiAON"-service als u verbonden bent met MTS. Zoek de sectie servicebeheer, selecteer de optie "AntiAON", klik op de knop "Verbinden". Als u geen toegang tot internet heeft, schakelt u het verbergen van nummers in met een bepaalde cijfercombinatie. Kies "* 111 * 46 #", druk op de knop "Bellen". U ontvangt een sms met de melding dat de service succesvol is geactiveerd.

Stap 2

Verberg het nummer van de mobiele telefoon, onderhouden door MTS, voor de duur van één oproep, met behulp van de service "AntiAON on Demand". Kies de combinatie "* 111 * 84 #" op je mobiel of activeer de optie in het persoonlijke account van de "Internet Assistant". Kies het gewenste telefoonnummer +7 (***) *** - ** - **.

Stap 3

Bel 0628 vanuit uw mobiele telefoon om de AntiAON-service te activeren Als u verbonden bent met Beeline,. Volg de instructies van de autoinformer. Gebruik ook een specifieke cijfercombinatie. Kies "* 110 * 071 #" op uw mobiele telefoon en druk op de knop "Bellen".

Stap 4

Activeer de service "Call Line Identifier" als u verbonden bent met Megafon. Log in op het Service Guide-systeem met uw gebruikersnaam en wachtwoord, vink de optie Anti-caller ID aan en klik op de knop Verbinden. Als u geen toegang tot internet heeft, activeert u de dienst met een bepaalde cijfercombinatie. Kies "* 105 * 501 #", druk op de knop "Bellen" of stuur een lege sms naar 000105501.

Stap 5

Kies de combinatie "# 31 # mobiel nummer", als u het mobiele telefoonnummer van de Megafon-operator voor één oproep wilt verbergen, activeer dan de optie "Eenmalige AntiAON".

Stap 6

Verbind de anti-beller-ID, als gebruiker van uw persoonlijke SkyPoint-account, selecteer de optie "Identificatie van nummers weigeren", klik op "Verbinden". Om de weergave van een mobiel nummer voor één oproep te verbergen, kiest u "* 52 abonneenummer", drukt u op de knop "Bellen".

Aanbevolen: