Hoe U Uw Nummer Op Activ . Kunt Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Nummer Op Activ . Kunt Verbergen
Hoe U Uw Nummer Op Activ . Kunt Verbergen

Video: Hoe U Uw Nummer Op Activ . Kunt Verbergen

Video: Hoe U Uw Nummer Op Activ . Kunt Verbergen
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, Mei
Anonim

Je telefoonnummer verbergen tijdens het bellen is niet zo moeilijk. Deze dienst wordt aangeboden door bijna alle telecomoperatoren, en ontdek de prijs voor het gebruik ervan op de website van de operator. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen het gebruik ervan mogelijk niet beschikbaar is.

Hoe u uw nummer op Activ. kunt verbergen
Hoe u uw nummer op Activ. kunt verbergen

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Activeer de service "Nummeridentificatiebeperking" door uw mobiele netwerkoperator te bellen. Ga daarna naar het hoofdmenu van de telefoon en zoek je nummer-ID in de oproepinstellingen. Selecteer de optie "Nummer verbergen" en controleer dit door een voorlopige oproep te doen. Zorg er ook voor dat het mogelijk is om u een gelijkaardige dienst te verlenen in verband met het huidige servicetariefplan en het saldo op uw persoonlijke rekening.

Stap 2

Als je nummer nog steeds wordt geïdentificeerd door de identifier, gebruik dan de combinatie # 32 # 89 en klik op de belknop. Het is ook raadzaam om eerst de werking van de combinatie op een ander nummer te controleren, aangezien de anti-identifier van het nummer in uw geval mogelijk niet werkt.

Stap 3

Onthoud dat het onmogelijk is om uw telefoonnummer volledig te verbergen. Een abonnee die een inkomende oproep van een verborgen identificatiecode heeft ontvangen, kan contact opnemen met de technische ondersteuningsdienst om het telefoonnummer te ontcijferen. De informatie zal aan hem worden verstrekt op de wijze die voor elke mobiele operator is voorgeschreven.

Stap 4

Als u informatie wilt over een onbekend nummer waarvan u een inkomende oproep heeft ontvangen, neem dan contact op met het kantoor van uw bedrijf om de abonnee-ID te ontsleutelen. De dienst wordt tegen betaling aangeboden, onder voorbehoud van het verstrekken van documenten die uw identiteit als eigenaar van een mobiel telefoonnummer bevestigen. Sommige operators bieden ook vergelijkbare informatie uit het persoonlijke account van de gebruiker, waar u een decodering kunt bestellen, op voorwaarde dat u toegang hebt tot de simkaart van uw telefoon. Om de services te beheren, ontvangt u een sms-bericht met informatie om het systeem in te voeren. Bestel een transcriptie van gesprekken in het menu voor aanvullende diensten van de telefoniste.

Aanbevolen: