Hoe Nummer Op Mts . Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe Nummer Op Mts . Te Verbergen
Hoe Nummer Op Mts . Te Verbergen

Video: Hoe Nummer Op Mts . Te Verbergen

Video: Hoe Nummer Op Mts . Te Verbergen
Video: ДЕТИ ЛЕДИБАГ И СУПЕР-КОТА 😱 Сказки на ночь от Маринетт Miraculous Ladybug & Cat Noir in real life 2024, Mei
Anonim

U kunt uw telefoonnummer geheim houden met behulp van de Anti-Caller ID-service, die door elke mobiele abonnee kan worden gebruikt. Laten we eens kijken naar de manieren om verbinding te maken met de service voor MTS-abonnees.

Hoe nummer op mts. te verbergen
Hoe nummer op mts. te verbergen

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om de dienst Anti-Caller ID te activeren, waarmee u kunt voorkomen dat de gebelde abonnee uw nummer ziet. De eenvoudigste is om * 111 * 46 # te bellen vanaf uw mobiele telefoon en op de beltoets te drukken. Als reactie ontvangt u een sms-melding dat de service succesvol is verbonden.

Stap 2

U kunt deze service ook aansluiten via de "Mobile Assistant" - een geautomatiseerd servicebeheersysteem. Om dit te doen, belt u 111 vanaf uw telefoon en activeert u de Anti-Caller ID-service volgens de aanwijzingen van de elektronische auto-informer. Het Mobile Assistant-systeem is ook beschikbaar door te bellen naar +7 985 220 0022.

Stap 3

Als het voor u handiger is om services via internet te beheren, gaat u naar de website www.mts.ru en, nadat u een wachtwoord heeft ontvangen om het systeem via sms te betreden, gaat u naar uw persoonlijke account in het gedeelte "Internet-assistent". Hier kunt u alle beschikbare diensten aansluiten, inclusief Anti-Caller ID.

Aanbevolen: