Een Nummer Op Een Nokia-telefoon Verbergen

Inhoudsopgave:

Een Nummer Op Een Nokia-telefoon Verbergen
Een Nummer Op Een Nokia-telefoon Verbergen

Video: Een Nummer Op Een Nokia-telefoon Verbergen

Video: Een Nummer Op Een Nokia-telefoon Verbergen
Video: How to Show Hide Caller ID in NOKIA 2.4 – Private Number 2024, Mei
Anonim

Soms is het nodig dat de persoon die u belt uw nummer niet kan zien. Hiervoor hebben operators een speciale service die automatische nummerherkenning verbiedt.

Een nummer op een Nokia-telefoon verbergen
Een nummer op een Nokia-telefoon verbergen

instructies:

Stap 1

De MTS-operator heeft twee diensten van dit type: “Anti-Caller ID” en “Anti-Caller ID op aanvraag”. Er zijn verschillende manieren om deze diensten voor uw telefoon te activeren. Als u uw nummer voor een korte tijd wilt verbergen, gebruik dan de dienst Anti-Caller ID on Request, waarmee u anti-identificatie kunt activeren en op elk gewenst moment kunt uitschakelen.

Stap 2

Om de dienst Anti-Caller ID on Demand te activeren, kiest u de combinatie van symbolen * 111 * 84 # op uw mobiele telefoon en drukt u op de belknop. Luister naar het bericht van de operator over de activering van de dienst. De aansluitkosten zijn afhankelijk van uw tarief. U kunt ook de operator bellen om de service automatisch te activeren. In sommige gevallen vragen operators naar de voor- en achternaam van de persoon op wie het nummer is geregistreerd. Dit is voor validatiedoeleinden.

Stap 3

Activeer de "Anti-Caller ID"-service via internet door met uw inloggegevens naar de speciale sectie "Internet-assistent" te gaan die beschikbaar is op de MTS-website. Om het nummer in de toekomst te verbergen wanneer u belt, kiest u het nummer van de gebelde partij als volgt: # 31 # +7 [nummer van de gebelde partij]. Ga naar mts.ru om deze service op de website te activeren. Zoek vervolgens het gedeelte "Internet-assistent". Voer uw telefoonnummer in - u ontvangt een bericht met een code. Voer de combinatie van het bericht op de site in om in te loggen en in het systeem te komen.

Stap 4

Om de Anti-Caller ID-service te activeren, kiest u * 111 * 46 # op uw telefoon en drukt u op de belknop. Volg daarna de instructies van het antwoordapparaat van de MTS-operator of ga naar de website in de rubriek "Internet Assistant". Deze twee diensten kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt, dus wanneer de ene wordt geactiveerd, wordt de andere automatisch uitgeschakeld. Neem voor meer informatie en de kosten van het gebruik van de services contact op met de helpdesk van de MTS-operator op 0890.

Aanbevolen: