Hoe Motorola-telefoons Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Motorola-telefoons Te Flashen
Hoe Motorola-telefoons Te Flashen

Video: Hoe Motorola-telefoons Te Flashen

Video: Hoe Motorola-telefoons Te Flashen
Video: ЖЕСТКИЙ СБРОС Motorola Moto G4, Plus, Play 2024, April
Anonim

Een telefoon opnieuw flashen betekent het vervangen of bijwerken van het systeemprogramma - het programma waaronder de telefoon zelf draait. Deze procedure kan om verschillende redenen nodig zijn, nieuwe softwareversies bevatten bijvoorbeeld vaak nieuwe functies die de mogelijkheden van de telefoon uitbreiden. Er zijn verschillende speciale programma's voor het flashen van Motorola-telefoons, laten we eens kijken hoe je met het Smart Moto-programma kunt werken.

Hoe Motorola-telefoons te flashen
Hoe Motorola-telefoons te flashen

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Smart Moto-app. Start het programma, selecteer de taal van de programma-interface in het menu rechtsboven.

Stap 2

Sluit de telefoon aan op de computer, selecteer de verbindingspoort in de programmavensters en klik op de knop "Zoeken". Nadat het apparaat is gedetecteerd, geeft het tabblad Informatie informatie weer over de telefoon - model, type geïnstalleerde firmware, taalpakketten, werkfrequenties, enz.

Stap 3

Ga naar het tabblad PC Flash, klik op de knop "Bladeren …" en selecteer het bestand van de te installeren firmware. Klik op de knop "Flash" en wacht tot het proces is voltooid.

Aan het einde van zijn werk zal het programma aanbieden om de volgende telefoon te reflashen.

Aanbevolen: