Hoe Motorola Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Motorola Te Flashen
Hoe Motorola Te Flashen

Video: Hoe Motorola Te Flashen

Video: Hoe Motorola Te Flashen
Video: Как прошить ядро ​​и разогнать Motorola Photon 4G до 1,1 ГГц 2024, April
Anonim

Bijna 50% van de gefabriceerde modellen heeft firmware voor mobiele telefoons nodig, dit komt door het feit dat na verloop van tijd nieuwe software voor telefoons verschijnt, de telefoons zelf nieuwe mogelijkheden verwerven. Ook is de firmware vereist voor telefoonmodellen die niet correct werken (veroorzaken een automatische herstart, enz.).

Hoe Motorola te flashen
Hoe Motorola te flashen

Noodzakelijk

Motorola L-serie telefoon, RSD Lite software, MotoMidMan, P2KTools, datakabel (USB-miniUSB)

instructies:

Stap 1

Voordat u acties uitvoert met betrekking tot de firmware van de telefoon, moet u het apparaat tot 100% opladen. Het wordt ook aanbevolen om de stuurprogramma's voor uw specifieke model uit de L-serie te installeren. Als de stuurprogrammaschijf niet is meegeleverd, kunt u deze downloaden van internet. Nadat u deze stappen hebt voltooid, moet u de eventuele flashkaart eruit halen en de telefoon en de computer verbinden met een datakabel. Vergeet niet dat u de firmwarebestanden moet downloaden voordat u uw telefoon gaat flashen.

Stap 2

Start P2KTools en bewaar alles wat belangrijk voor je is in deze telefoon: contacten, berichten, afbeeldingen, applicaties en mp3-melodieën. Als je met dit programma niet alle gegevens van je telefoon kunt opslaan, gebruik dan extra software: MotoMidMan en P2KAE.

Stap 3

Sluit alle programma's die momenteel met uw telefoon werken, u kunt voor volledig vertrouwen naar de "Taakbeheer" gaan (Ctrl + alt="Afbeelding" + Delete of Ctrl + Shift + Esc). Start nu het RSD Lite-programma.

Stap 4

Het pictogram van uw telefoon zou in het hoofdvenster van het programma moeten verschijnen. Klik op de knop om de firmwarebestanden van de harde schijf te downloaden en specificeer het pad ernaartoe.

Stap 5

Het blijft om op de Start-knop te drukken. Er verschijnen verschillende lijnen op het scherm van uw telefoon, die het begin van de firmware aangeven (Boot Loader… SW-versie). Als er geen inscripties op het scherm van uw telefoon staan, betekent dit dat deze niet in de flitsmodus is gegaan. Druk op "*" + "#" + "rode afsluitknop".

Stap 6

Het knipperen van de telefoon kan 5 tot 10 minuten duren. Na het knipperen van de Motorola L-serie geeft het programma een bericht weer over succesvol knipperen en probeert het de telefoon automatisch opnieuw op te starten. Als dit niet gebeurt (start de telefoon opnieuw), voer dan deze actie zelf uit. Als er om de een of andere reden een storing optreedt (netwerksprong), herhaalt u deze handeling opnieuw.

Aanbevolen: