Hoe Spam Op Beeline Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Spam Op Beeline Uit Te Schakelen
Hoe Spam Op Beeline Uit Te Schakelen
Anonim

Wanneer je een nieuwe simkaart van de mobiele provider Beeline aansluit, komen er regelmatig berichten met verschillende informatie binnen op de telefoon. Deze service is standaard geïnstalleerd voor abonnees en wordt "Chameleon" genoemd. Dergelijke berichten zijn onhandig en vervelend voor abonnees, maar ze kunnen worden uitgeschakeld.

Hoe spam op Beeline uit te schakelen
Hoe spam op Beeline uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - Beeline simkaart.

instructies:

Stap 1

Annuleer de Chameleon-service met Beeinfo U kunt spam op uw telefoon uitschakelen met behulp van de Beeinfo-service. Ga naar het telefoonmenu en selecteer het simkaartpictogram met de woorden "Beeline" of "Beeinfo". Klik op het item "Kameleon" (hameleon), dan - "Activering" en "Uit".

Stap 2

Bel het commando Kies * 110 * 20 # op het toetsenbord van de mobiele telefoon en druk op bellen. De volgende melding verschijnt direct op het scherm: “Besteld: deactivering van de Chameleon service”. Dan komt er nog een sms: "Chameleon> Uw verzoek is voltooid."

Stap 3

Bel uw serviceprovider Als u Beeline-berichten wilt uitschakelen, belt u 0684-700-000 en belt u. Het spraakmenu zal u antwoorden: “Uw aanvraag is geaccepteerd. Bedankt om te bellen . Daarna komen er 2 berichten op je telefoon. De ene geeft aan dat aan uw verzoek is voldaan, de andere geeft aan dat de Chameleon-service is uitgeschakeld en er wordt informatie gegeven over de activering ervan (als u plotseling spam mist).

Stap 4

Lees de overeenkomst over het afsluiten van Beeline-diensten Bij het aansluiten van een nieuwe Beeline-simkaart vinkt u het vakje aan dat u geen netwerkberichten met onnodige informatie op de telefoon wilt ontvangen of informeert u de adviseur/verkoper hierover door de simkaart aan te sluiten.

Stap 5

Abonneer u op de dienst "Chameleon" De dienst "Chameleon" is de verspreiding van informatieve berichten over verschillende onderwerpen. U kunt niet al het nieuws ontvangen, maar alleen nieuws dat u interesseert. U kunt de thema's "Sterren", "Over persoonlijk", "Sport", "Nieuws", "Smile", "Nacht" en andere gratis bestellen. Om de service "Kameleon" te activeren, kiest u * 110 * 21 #, en berichten komen op de telefoon van 8u tot 22u.

Aanbevolen: