Een Telefoonnummer Krijgen

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Krijgen
Een Telefoonnummer Krijgen

Video: Een Telefoonnummer Krijgen

Video: Een Telefoonnummer Krijgen
Video: Dit Gebeurt Er Als Je Je Eigen Nummer Verwijdert.. 2024, Mei
Anonim

Om met vrienden, familie en collega's op het werk te communiceren, volstaat het niet om slechts één mobiele telefoon aan te schaffen. Om toegang te krijgen tot het gebruik van spraakoproepen en diensten van tekst- en beeldberichten, heeft u een SIM-kaart of RUIM-kaart nodig, die wordt geactiveerd en uitgegeven door de operator samen met de toewijzing van een specifiek nummer, bestaande uit 11 cijfers. Met een paar eenvoudige stappen kunt u in korte tijd eigenaar worden van uw eigen telefoonnummer.

Een telefoonnummer krijgen
Een telefoonnummer krijgen

Noodzakelijk

het paspoort

instructies:

Stap 1

Voordat u een kaart koopt voor toegang tot een mobiel netwerk, moet u weten welke communicatiestandaard uw apparaat ondersteunt: GSM of CDMA. Als uw telefoon in GSM-modus werkt, koop dan SIM-inserts van operators zoals Beeline, MTS of Megafon. Voor een apparaat dat in de CDMA-standaard werkt, is een serviceprovider als Skylink geschikt.

Stap 2

Ga naar de dichtstbijzijnde mobiele telefoonwinkel om een telefoonnummer te krijgen. Kies een tarief dat voor u geschikt is, dat wordt aangeboden door een operator die geschikt is voor uw apparaat.

Stap 3

Als u van plan bent om vaak te telefoneren, geef dan de voorkeur aan een tarief met een vast maandelijks bedrag of met een verlaging van de kosten van een minuut gesprek na een bepaalde hoeveelheid tijd per dag.

Stap 4

Om periodiek kort te bellen, kiest u een tarief zonder maandelijkse kosten met een acceptabele prijs per minuut gesprek. Als u regelmatig moet sms'en, kiest u een tariefplan met de mogelijkheid om sms-pakketten tegen een gereduceerde prijs te kopen.

Stap 5

Ben je van plan om constant mobiel internet te gebruiken, let dan op aanbiedingen met onbeperkte toegang tot het netwerk tegen een klein maandelijks bedrag. Als u regelmatig gebruik moet maken van verschillende communicatiediensten, kies dan de tarieven die, gegeven het volume van de diensten die u nodig heeft, het voordeligst zijn.

Stap 6

Na het kiezen van een tariefplan, informeer de salonmedewerker over je wens om een servicecontract af te sluiten voor dit plan. Vul het formulier in en laat daarin uw paspoort en contactgegevens achter.

Stap 7

Betaal de aankoop en ontvang het pakket met de kaart van de operator die je nodig hebt. Maak het plastic element los van de grotere basis en, open de achterkant van de telefoon en verwijder de batterij, plaats de SIM- of RUIM-kaart in de juiste sleuf. Nadat u de batterij en de klep van het apparaat hebt vervangen, gebruikt u de mobiele service die u nodig hebt.

Aanbevolen: