Programma's Van Je Telefoon Verwijderen

Inhoudsopgave:

Programma's Van Je Telefoon Verwijderen
Programma's Van Je Telefoon Verwijderen

Video: Programma's Van Je Telefoon Verwijderen

Video: Programma's Van Je Telefoon Verwijderen
Video: Hoe verwijder je een app van je Android smartphone 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is de telefoon niet langer een eenvoudig communicatiemiddel en kan hij veel taken uitvoeren met behulp van geïnstalleerde programma's. Maar als u een programma lange tijd niet gebruikt, kunt u het verwijderen en zo de ruimte op de telefoon vrijmaken. Voor elk telefoonmodel wordt het verwijderen van programma's anders uitgevoerd.

Programma's van je telefoon verwijderen
Programma's van je telefoon verwijderen

instructies:

Stap 1

Als u een Nokia-telefoon gebruikt, moet u om programma's van uw telefoon te verwijderen naar het menu gaan en het gedeelte "Opties" selecteren. Hier moet u naar het gedeelte "Toepassingsbeheer" gaan en vervolgens het item "Geïnstalleerde toepassingen" selecteren. Er wordt een lijst geopend met alle programma's die op de telefoon zijn geïnstalleerd. Zoek degene die u wilt met het aanraakscherm, raak het menu "Functies" op het scherm aan met de toepassingspictogrammen en vervolgens "Organiseren". Selecteer nu het applicatiepictogram en druk nogmaals op "Opties". Klik in het menu dat wordt geopend op "Verwijderen".

Stap 2

Als u een iPhone gebruikt, is de procedure voor het verwijderen van programma's als volgt. Open het scherm met het pictogram van het onnodige programma en klik op het pictogram, terwijl u uw vinger er een paar seconden op houdt. Er verschijnt een kruis op het programmapictogram. Klik erop en het programma wordt van de telefoon verwijderd.

Stap 3

Als je een Sony Ericsson-telefoon hebt, moet je het volgende doen om het programma te verwijderen. Ga naar het menu Organizer en klik vervolgens op Bestandsbeheer. Selecteer in de lijst met programma's degene die u wilt verwijderen, klik vervolgens op Opties, vervolgens op Bestandsbeheer en vervolgens op Verwijderen.

Aanbevolen: