Een Programma Verwijderen Van Een PDA

Inhoudsopgave:

Een Programma Verwijderen Van Een PDA
Een Programma Verwijderen Van Een PDA

Video: Een Programma Verwijderen Van Een PDA

Video: Een Programma Verwijderen Van Een PDA
Video: How to Remove a Program Not Listed in Control Panel (Windows 10) 2024, April
Anonim

Een PDA is een zakcomputer. Allerlei toepassingen die u op uw pc hebt geïnstalleerd, kunnen op dit apparaat worden geïnstalleerd. De soorten applicaties die op een PDA kunnen worden geïnstalleerd zijn onder andere: programma's, games, updates (firmware). Om het programma te installeren of te verwijderen van uw zakcomputer heeft u een speciaal programma, een datakabel (usb) en een archief met het programma nodig.

Een programma verwijderen van een PDA
Een programma verwijderen van een PDA

Noodzakelijk

Microsoft Active Sync-software

instructies:

Stap 1

Sluit de zakcomputer met een datakabel aan op de personal computer. Voer het Microsoft Active Sync-programma uit dat bij uw Pocket PC wordt geleverd. Als je zo'n programma niet hebt, kun je het op internet vinden en naar je computer downloaden. Het hoofdvenster van het programma toont de status van de Pocket PC-verbinding. Om een verbinding tot stand te brengen, klikt u op de knop "Synchronisatie". Een inactieve knop "Synchronisatie" geeft een geslaagde synchronisatie aan. U kunt beginnen met het installeren van het programma of het verwijderen ervan.

Stap 2

Open de map met het installatiebestand van het programma voor uw PDA. Voer het bestand uit door te dubbelklikken op de linkermuisknop. Klik in het geopende venster op de knop Volgende en vervolgens op de knop Installatie starten. U ziet het venster Programma's toevoegen of verwijderen. Op dat moment wordt de geselecteerde applicatie op uw PDA geïnstalleerd. Wanneer de installatie is voltooid, verschijnt er een bericht op het PDA-scherm

Stap 3

Om het programma van uw zakcomputer te verwijderen, moet u op het menu "Start" klikken en het gedeelte "Instellingen" selecteren. Dan komt het tabblad "Systeem" en het item "Programma's verwijderen". Hier kunt u het programma dat zich in het geheugen bevindt uit de lijst selecteren. Nadat u het programma hebt geselecteerd, drukt u op de knop "Verwijderen" en beantwoordt u het verzoek om het programma te verwijderen. Nadat u het hebt verwijderd, moet u de vensters "Programma's verwijderen" en "Instellingen" sluiten.

Aanbevolen: