Hoe De Beschermfolie Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Beschermfolie Te Verwijderen?
Hoe De Beschermfolie Te Verwijderen?

Video: Hoe De Beschermfolie Te Verwijderen?

Video: Hoe De Beschermfolie Te Verwijderen?
Video: Hoe plak je een screenprotector 2024, Mei
Anonim

De beschermfolie wordt door fabrikanten van diverse producten gebruikt voor transport naar de eindconsument. Het helpt producten te beschermen tegen allerlei soorten schade tijdens het transport van goederen. Afhankelijk van het type product worden de juiste filmverwijderingsmethoden gebruikt.

Hoe de beschermfolie te verwijderen?
Hoe de beschermfolie te verwijderen?

instructies:

Stap 1

De beschermfolie wordt aangebracht op isolatieglas. Dit helpt glas en plastic te beschermen tegen verschillende beschadigingen tijdens transport en installatie. Als de film onlangs op het product is aangebracht en nog niet is getransformeerd, kunt u deze verwijderen door aan een van de randen te trekken. In geval van problemen kunt u elke rand van het kleefoppervlak oppakken met iets scherps, zoals een klein mes, scheermesje of dunne spatel.

Stap 2

Om de film van plastic te verwijderen, moet u speciale chemische oplosmiddelen gebruiken. Bevochtig het oppervlak waarop de beschermende laag wordt aangebracht met een oplosmiddel op alcoholbasis. U kunt White Spirit-vloeistof gebruiken. Het is ook toegestaan om het oppervlak te smeren met alcohol of wodka. Wacht even totdat het oplosmiddel chemisch reageert met de zelfklevende achterkant. Gebruik vervolgens een dunne spatel om de film van het oppervlak te schrapen. In het geval dat niet alle lijm kan worden verwijderd, probeert u de procedure opnieuw.

Stap 3

Je hebt een föhn nodig om de tintfilm van het glas te verwijderen. Breng het apparaat naar de oppervlakte en begin gelijkmatig te verwarmen op een afstand van 8-10 cm van het glas. Na het opwarmen kunt u beginnen met het schillen door aan een van de hoeken van het deksel te trekken. Je kunt het verwarmingsglas ook in heet water dompelen, waarna de folie net zo gemakkelijk weer wordt verwijderd. Als het glas is afgekoeld voordat u begint met het verwijderen van de beschermlaag, moet u het opnieuw opwarmen, omdat het verwijderen van de tint van een koud oppervlak vrij moeilijk is.

Stap 4

Als u de beschermfolie van uw telefoonscherm verwijdert, wrikt u gewoon een van de hoeken los met uw vingernagel. Til het deksel voorzichtig op en trek het vervolgens in de gewenste richting. Als u de film niet kunt verwijderen, probeer dan geen chemische middelen te gebruiken - deze kunnen het kwetsbare scherm van het apparaat beschadigen. Probeer de film uit een andere hoek los te wrikken of blijf het apparaat gebruiken totdat de beschermende laag begint af te pellen, omdat het de normale werking van het apparaat niet verstoort en het scherm kan worden beschermd tegen krassen en andere schade.

Aanbevolen: