Wat Zijn De Kosten Van De Tablet Google Nexus 7 Experts Geteld?

Wat Zijn De Kosten Van De Tablet Google Nexus 7 Experts Geteld?
Wat Zijn De Kosten Van De Tablet Google Nexus 7 Experts Geteld?

Video: Wat Zijn De Kosten Van De Tablet Google Nexus 7 Experts Geteld?

Video: Wat Zijn De Kosten Van De Tablet Google Nexus 7 Experts Geteld?
Video: 3 способа чтобы возродить планшет Nexus 7 2024, Mei
Anonim

Nexus Google 7 is een nieuwe tabletcomputer die eind juni 2012 werd gepresenteerd op de Google I/O-conferentie in San Francisco. De productie van dergelijke apparaten is een nieuwe richting in de activiteiten van het bedrijf, die in grotere mate is ontworpen om het probleem van het promoten van zijn online diensten op te lossen en niet om aanzienlijke winsten te genereren. Experts hebben al een schatting gemaakt van de kosten van de nieuwe computer.

Wat zijn de kosten van de tablet Google Nexus 7 experts geteld?
Wat zijn de kosten van de tablet Google Nexus 7 experts geteld?

Onafhankelijke experts van de IHS iSuppli Corporation hebben de Nexus Google 7 uit elkaar gehaald, waarvan de aankoop beschikbaar kwam in de online winkel Google Play op de dag van de presentatie - 27 juni 2012. Ze schatten de kosten van de componenten en de montage van de nieuwe tablet door deze te vergelijken met zijn directe concurrent, het Kindle Fire-apparaat van een ander internetbedrijf (Amazon). Beide mobiele computers hebben een 7-inch beeldscherm en bevatten in de jongere versie acht gigabyte aan flashgeheugen. De verkoopprijs van beide toestellen is ook gelijk ($ 199 per stuk), ondanks het feit dat experts een iets hogere kostprijs van de tablet rekenden van Google. De kosten van alle componenten van de Nexus 7 worden geschat op $ 159, 25, terwijl de concurrent dit bedrag van slechts $ 139, 80 heeft.

Het duurste onderdeel bleek een 7-inch display te zijn - in de Nexus kost het $ 38, terwijl de tablet van de concurrent $ 35 kost. Het wordt gevolgd door een touchscreen (touchscreen), dat op beide apparaten $ 24 kost, en een CPU - van Google ($ 21), het is aanzienlijk duurder dan degene die wordt gebruikt in de Kindle Fire ($ 13,50). Alle andere Nexus 7-hardware is ook duurder dan die van de concurrent of heeft hetzelfde prijskaartje. Om de kostprijs te verkrijgen, moet het aantal verkregen na optelling van de prijzen van reserveonderdelen worden verhoogd met de montageprijs van het apparaat. Volgens IHS iSuppli-experts betaalt Google de fabrikant (Asus) $ 7,50 voor deze operatie, terwijl Amazon $ 6 kost voor deze operatie. Zo zijn de totale kosten van de Nexus Google 7 met 8 GB flashgeheugen $ 159,25 (de Kindle Fire heeft $ 139,80). Het oudere model van de nieuwe tablet, die 16 GB geheugen heeft, kost Google $ 166,75 en wordt verkocht voor $ 249. Ter vergelijking: de kosten van een iPad met dezelfde hoeveelheid geheugen zijn $ 316 tegen een verkoopprijs van $ 499. Experts beschouwen Google-tablets niet als concurrenten van apparaten van Apple, hoewel ze ze wel de beste in hun prijscategorie noemen.

Aanbevolen: