Wat Zijn De Specificaties Van De Microsoft Surface-tablet?

Wat Zijn De Specificaties Van De Microsoft Surface-tablet?
Wat Zijn De Specificaties Van De Microsoft Surface-tablet?

Video: Wat Zijn De Specificaties Van De Microsoft Surface-tablet?

Video: Wat Zijn De Specificaties Van De Microsoft Surface-tablet?
Video: Обзор идеального Surface Pro 7+ от Microsoft 2024, Mei
Anonim

Een andere door Microsoft ontwikkelde tabletcomputer heet Surface. Opgemerkt moet worden dat dit merk volledig is overgedragen aan mobiele pc's. Voorheen waren dit de naam van de interactieve tafels van dit bedrijf.

Wat zijn de specificaties van de Microsoft Surface-tablet?
Wat zijn de specificaties van de Microsoft Surface-tablet?

Aanvankelijk waren er twee modellen van mobiele tabletcomputers uit de Surface-serie. De apparaten verschillen in een aantal technische kenmerken. Bovendien is hun uiterlijk bijna identiek. Het vlaggenschipmodel van deze productlijn is uitgerust met een Intel Core i5-processor. Opgemerkt moet worden dat dit CPU-model slechts twee fysieke kernen heeft.

Het jongere Microsoft Surface-model wordt aangedreven door een processor van Nvidia Tegra 3. De prestaties van deze CPU zijn slechts iets minder dan de bovengenoemde analoog. Dit komt doordat de processor van Nvidia een 4-core architectuur heeft.

Beide tabletcomputers worden bestuurd door het besturingssysteem Windows 8. Het is belangrijk op te merken dat het jongere model de ARM-versie van dit systeem gebruikt en het vlaggenschip de volwaardige definitieve versie.

Er is een enorm verschil tussen de matrixen van mobiele computers. Het oudere model gebruikt de hoogste kwaliteit weergave waarmee u een resolutie van 1920 x 1080 pixels kunt activeren. Opgemerkt moet worden dat de diagonaal van de matrix slechts 10,6 inch is. Tegelijkertijd ondersteunt de matrix van het jongere model slechts een resolutie van 1280x720. Dit is verre van de beste indicator, omdat de Tegra 3-processor probleemloos Full HD-video produceert.

De krachtigere Microsoft Surface-computer heeft een USB 3.0-interface. Met deze functie kunt u externe schijven met hoge gegevensoverdrachtsnelheden op de tablet aansluiten. Het jongere model gebruikt helaas de USB 2.0-interface.

Uiteraard zijn beide tablets voorzien van draadloze modules waarmee je via Bluetooth 3.0 verbinding kunt maken met wifi-hotspots en kunt synchroniseren met apparaten. Daarnaast wordt er een toetsenbordhoes met een uniek design bij de tablets geleverd. Het is belangrijk op te merken dat dit accessoire het werken met de tabletcomputer enorm vergemakkelijkt.

Aanbevolen: