Een Film Overzetten Naar Een IPhone

Inhoudsopgave:

Een Film Overzetten Naar Een IPhone
Een Film Overzetten Naar Een IPhone

Video: Een Film Overzetten Naar Een IPhone

Video: Een Film Overzetten Naar Een IPhone
Video: How to Transfer Videos from iPhone to PC (and Windows to iPhone) - UPDATED 2024, April
Anonim

Het belangrijkste voordeel van de mobiele telefoon van Apple iPhone is een vrij groot scherm, evenals een vrij krachtig hardwareplatform, waarmee u kunt genieten van het bekijken van video's in uitstekende kwaliteit zonder vertragingen of verloren frames.

Een film overzetten naar een iPhone
Een film overzetten naar een iPhone

Het is nodig

  • - computer met internettoegang;
  • - iTunes-programma;
  • - Apple iPhone.

instructies:

Stap 1

Bereid het videobestand voor om de film op de iPhone te bekijken. Het videobestandsformaat moet mp4 zijn. Gebruik hiervoor een speciale applicatie om conversie uit te voeren. Gebruik bijvoorbeeld Plato Video To iPhone Converter. U kunt het downloaden via de link https://www.interstar.ua/files/platovideo2iphone.exe van de officiële website van de fabrikant. Installeer en voer het programma uit om het downloaden van de film op de iPhone voor te bereiden.

Stap 2

Selecteer de map waarin de geconverteerde video wordt geplaatst. Klik hiervoor in het programmavenster op de knop Bladeren, geef in het geopende venster het pad op naar de gewenste map op de harde schijf. Klik in de rechterbovenhoek op de afbeelding van het plusteken. Geef in het dialoogvenster dat wordt geopend het pad op naar de film die u wilt converteren voor Apple IPhone.

Stap 3

Klik op het gewenste bestand, klik op de knop "Openen". Het programma ondersteunt bijna alle bekende videoformaten om films voor iPhone te converteren.

Stap 4

Laat de standaard conversie-instellingen in het venster Uitvoerinstellingen. Als je wilt, kun je ze wijzigen, bijvoorbeeld om de beste kwaliteit of de minimale videobestandsgrootte te krijgen. Klik op de grote ronde Start-knop, wacht tot het conversieproces is voltooid. De duur ervan hangt af van de kracht van uw computer en van de grootte van het originele videobestand.

Stap 5

Start het iTunes-programma, sluit uw telefoon aan op uw computer om de film naar de iPhone te kopiëren. Ga naar het menu Bestand, selecteer Bestand aan bibliotheek toevoegen en geef het pad op naar het bestand dat u hebt geconverteerd. Klik op de knop "Openen".

Stap 6

Ga naar het menu "Apparaten", klik op de naam van uw telefoon, aan de rechterkant van het venster, ga naar het tabblad "Video". Vink het vakje naast Video synchroniseren aan, evenals de naam van het videobestand. Klik op de knop "Toepassen". Het kopiëren van video naar de iPhone is voltooid.

Aanbevolen: