Hoe Het Basispakket Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Basispakket Uit Te Schakelen?
Hoe Het Basispakket Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Basispakket Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Basispakket Uit Te Schakelen?
Video: ‘Deze jongens hebben ongelimiteerd geld’ 2024, April
Anonim

Verschillende mobiele operatoren bieden hun klanten verschillende basispakketten van minuten (megabytes, sms-berichten, enz.), maar als de abonnee niet tevreden is met een tariefplan dat een dergelijk pakket omvat, kan het worden uitgeschakeld (gewijzigd naar een nieuw).

Hoe het basispakket uit te schakelen?
Hoe het basispakket uit te schakelen?

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - telefoon;
  • - het paspoort;
  • - vertegenwoordigingskantoor van het bedrijf.

instructies:

Stap 1

Als u binnen een netwerk het ene tarief voor het andere wilt wijzigen, kan dit zowel via online toegang als offline. Open de officiële website van uw serviceprovider (bijvoorbeeld Beeline, Megafon, MTS, enz.) en selecteer uw regio in de vervolgkeuzelijst. Zoek dan de bladwijzer "Tarieven verbinden en ontkoppelen" of "Tarieven beheren", ga ernaartoe. Zoek degene waarnaar u wilt overschakelen in de lijst met gepresenteerde tariefplannen, open deze. Lees de informatie over hoe u de overstap kunt maken (meestal wordt een USSD-verzoek aangegeven). Wanneer u overstapt naar een ander tariefplan, annuleert u automatisch het vorige.

Stap 2

Bovendien kunt u op de hoofdpagina van de website van uw bedrijf naar Service Guide (voor het Megafon-netwerk) of Internet Assistant (voor MTS) gaan en toegang krijgen tot het beheer van tariefplannen vanuit uw persoonlijke account. Om u bij een dergelijke dienst te registreren, gaat u ernaartoe via de link, klikt u op de knop "Wachtwoord verkrijgen" en volgt u de verdere instructies van het programma.

Stap 3

Neem contact op met de verwijzingsdienst van uw mobiele serviceprovider op een van de volgende telefoons: 0890 (voor MTS), 0500 (Megafon), 0611 (Beeline), 611 (Tele2). Volg de instructies van de autoinformer of neem contact op met de netwerkoperator, geef hem uw paspoortgegevens en leg de essentie van het probleem uit.

Stap 4

Bezoek de dichtstbijzijnde showroom van uw mobiele operator. Om de locatie te achterhalen, gaat u naar de hoofdpagina van de officiële website van het mobiele bedrijf, selecteert u uw regio, gaat u naar het tabblad "Help en service" en selecteert u "Onze kantoren" of iets dergelijks (afhankelijk van de specifieke operator). Bij een bezoek aan de salon dient u een paspoort bij u te hebben.

Aanbevolen: