Hoe Te Lenen Op Een MTS-telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Lenen Op Een MTS-telefoon
Hoe Te Lenen Op Een MTS-telefoon

Video: Hoe Te Lenen Op Een MTS-telefoon

Video: Hoe Te Lenen Op Een MTS-telefoon
Video: HOE INVESTEREN IN VASTGOED? - Vasco Rouw en Joshua Kaats 2024, April
Anonim

U moet dringend bellen, maar er staat nul op de rekening? Geen mogelijkheid om snel je gsm-saldo op te waarderen? Met MTS kunnen abonnees op krediet communiceren. Er zijn drie soorten van deze diensten.

Hoe te lenen op een MTS-telefoon
Hoe te lenen op een MTS-telefoon

Het is nodig

  • - telefoon aangesloten op MTS;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

De gratis service "Credit" gaat uit van een kredietmethode voor afwikkeling. De grootte van de limiet is in dit geval altijd hetzelfde - 300 roebel. Deze dienst wordt automatisch geactiveerd op sommige MTS-tarieven. Wanneer het voorziene bedrag van de limiet is uitgeput, evenals in geval van niet-betaling van de factuur, wordt het mobiele telefoonnummer geblokkeerd.

Stap 2

Door de service "Op volledig vertrouwen" aan te sluiten, kunt u communiceren totdat u "in de min" gaat met 300 roebel. Na zes maanden gebruik van deze dienst kan de limiet oplopen tot 50% van de totale gsm-kosten. De Full Trust-service is beschikbaar voor alle tariefplannen (uitzonderingen - Your Country, Cool, Guest, MTS iPad, MTS Connect-tariefgroepen en zakelijke tarieven). U kunt verbinding maken met de "On Full Trust"-service door naar de officiële website van MTS (sectie "Internet Assistant") te gaan door het commando * 111 * 32 # te kiezen of door een sms-bericht te sturen met de tekst 2118 om verbinding te maken of 21180 naar koppel de dienst af aan 111. Limietverlagingen bij niet-betaling van de door de operator opgemaakte factuur binnen de gestelde termijn. Voor volledige informatie over het bedrag van de schuld, de betalingstermijn en de opgegeven limiet, bel * 132 #.

Stap 3

Met de beloofde betalingsservice kunt u uw account onmiddellijk opwaarderen tot 800 roebel per week. U kunt de service gebruiken, zelfs als u "in het rood" staat - maar niet meer dan 30 roebel. De Promised Payment-service wordt gratis aangeboden. Nadat u het commando * 111 * 123 # heeft gekozen, moet u het betalingsbedrag invoeren. Er wordt een sms-bericht over de verbinding naar uw telefoon verzonden. U kunt de Beloofde Betalingsservice gebruiken als u de "Credit"- of "On Full Trust"-services niet heeft aangesloten en uw nummer nog geen geldige "Beloofde Betaling" heeft. MTS-abonnees hebben altijd toegang tot het bedrag van de "beloofde betaling" van 50 roebel, maar hoe meer de klant van de operator uitgeeft aan communicatiediensten, hoe groter het bedrag van de "beloofde betaling" dat voor hem beschikbaar is.

Aanbevolen: