Hoe MTS Weather Te Weigeren

Inhoudsopgave:

Hoe MTS Weather Te Weigeren
Hoe MTS Weather Te Weigeren

Video: Hoe MTS Weather Te Weigeren

Video: Hoe MTS Weather Te Weigeren
Video: Mon soon 2020 latest report | Heavy Rains systems are coming || Pakistan weather forecast 2024, Mei
Anonim

Diverse aanvullende diensten van mobiele operators zijn voor sommige abonnees vaak niet nodig. De vraag rijst hoe deze of gene mailinglijst, waarvoor ook abonnementskosten in rekening worden gebracht, uit te schakelen. Een voorbeeld van zo'n dienst is de "Daily Weather Forecast" van MTS.

Hoe MTS Weather te weigeren
Hoe MTS Weather te weigeren

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - een vorderingsverklaring aan de vennootschap MTS.

instructies:

Stap 1

Als u in "MTS-Info" eenmalig de dienst "Weer" aanvraagt, ontvangt u een sms-bericht op uw telefoon met informatie over de extra optie "Dagelijkse weersvoorspelling". Als u binnen een week een ander soortgelijk verzoek indient, waarbij u dezelfde stad opgeeft, wordt de dienst "Dagelijkse weersvoorspelling" automatisch met uw telefoon verbonden. De wekelijkse kosten bedragen 33,52 roebel inclusief btw.

Stap 2

Om u af te melden voor de MTS "Daily Weather Forecast"-service, stuurt u een gratis sms-bericht met het nummer 2 tot 4741. Bovendien kunt u een annulering doorgeven in uw persoonlijke account, via de internetassistent op de officiële MTS-website, zoals door te bellen naar info-services van het bedrijf, door het gratis nummer 0890 te bellen. Om de operator van de telefoondienst je te helpen, bereid je voor om je paspoort of andere informatie te geven die bij het sluiten van het contract is aangegeven.

Stap 3

Als je de dienst opzegt, blijf je tot het einde van de prepaid- of bonusperiode sms-berichten met de weersvoorspelling ontvangen. Verder wordt de aanvullende service inactief en bent u vrijgesteld van wekelijkse betalingen.

Stap 4

Om te weigeren om prepaid of bonus dagelijkse sms-berichten "Weervoorspelling" te ontvangen, bel dan de ondersteuningsdienst van het MTS-bedrijf: +7 (495) 739-94-14 en leg de situatie uit.

Stap 5

Als u het afgeschreven bedrag wilt terugbetalen, dient u een schriftelijke claim in bij Mobile Telesystems OJSC in een van de vertegenwoordigingskantoren van het bedrijf in uw stad. Uw geld kan tot zeven dagen vooruitbetaalde aanvullende service worden terugbetaald.

Stap 6

Houd er rekening mee dat de procedure voor het terugbetalen van geld dat van uw persoonlijke rekening is afgeschreven, niet werkt tijdens de bonusperiode vanwege het ontbreken van tarifering voor deze extra service op een bepaald moment.

Aanbevolen: