Hoe Kies Je Een Goede Blender?

Hoe Kies Je Een Goede Blender?
Hoe Kies Je Een Goede Blender?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Blender?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Blender?
Video: Blender Buying Guide (Interactive Video) | Consumer Reports 2024, April
Anonim

Eigenaren van krachtige foodprocessors kijken soms neer op blenders. Natuurlijk, want hun multifunctionele apparaat kan alles wat een blender kan, en nog veel meer. Natuurlijk is een blender qua kracht of functionaliteit niet te vergelijken met een keukenmachine, maar als je hem eenmaal hebt geprobeerd, wil je misschien niet meer de “blender” functies van een keukenmachine gebruiken.

Hoe kies je een goede blender?
Hoe kies je een goede blender?

Een blender is immers veel handiger: hij is klein, lichtgewicht, je hoeft er geen plaats voor te zoeken, hem uit elkaar te halen en in elkaar te zetten. Dit wordt een bijzonder merkbaar voordeel wanneer u een zeer kleine hoeveelheid product moet koken en u niet de hele maaidorser wilt installeren omwille van deze kleinheid.

De koper kan een van de twee hoofdtypen blenders kiezen - onderdompelbaar of stationair.

1. De staafmixer wordt in de handen gehouden en in de container met het product neergelaten. Hij kan kruiden hakken, gekookt vlees of puree.

2. Een stationaire blender is een container met messen aan de onderkant. Het zal je helpen bij het maken van cocktails, het kloppen van eieren en het mengen van deeg. Sommige kunnen ijs kraken.

Blenders worden geleverd met verschillende opzetstukken. De blender zelf helpt aardappelen of groenten in aardappelpuree te veranderen, waardoor het product in een homogene staat wordt gebracht. In oude kookboeken werd voorgesteld om een soortgelijk effect te bereiken door het product door zeven te wrijven, wat natuurlijk vele malen langer en fysiek moeilijker is.

Als er een mogelijkheid is om een blender te kiezen die is uitgerust met een garde-opzetstuk, geef deze handige functie dan niet op, met zijn hulp kun je het zonder een mixer doen. Je kunt niet alleen traditionele eiwitten verslaan. Probeer de aardappelpuree die al is gemalen met een blender te verslaan - de reactie van degenen thuis op dit gerecht zal je aangenaam verrassen.

Het hakhulpstuk hakt snel en zonder tranen uien of vlees tot gehakt.

Het vacuümpompmondstuk is onmisbaar voor het vacuüm verpakken van producten in speciale containers, waar ze lang vers blijven en niet bederven.

Vrijwel alle blendercontainers en opzetstukken kunnen in de vaatwasser.

Wat betreft de meest gerenommeerde fabrikanten, hun namen zijn dezelfde als bij het kiezen van mixers of andere keukenapparatuur: Phillips, Bosch, Braun, Siemens. Tefal, Moulinex en Scarlett maken ook apparaten van goede kwaliteit.

Aanbevolen: