Cubot-smartphones: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Cubot-smartphones: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Cubot-smartphones: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Cubot-smartphones: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Cubot-smartphones: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: New Cubot Smartphone 2021 Cubot MAX 3 Unboxing - Specs - Price 2024, Mei
Anonim

Cubot-smartphones zijn van een Chinese fabrikant. Ze veroveren steeds meer de mobiele ruimte. Elke maand rollen 10 miljoen apparaten van de productielijnen van de fabriek in China. Het leger van gebruikers met deze modellen is enorm. En het lijkt erop dat het alleen maar zal groeien.

Cubot-smartphones zijn een geweldige keuze van een Chinese fabrikant
Cubot-smartphones zijn een geweldige keuze van een Chinese fabrikant

Cubot - een overzicht van beschikbare mobiele apparaten uit het Middenrijk

Een bedrijf voor de productie van mobiele apparaten uit het Middenrijk verlangt naar het uitbrengen van gadgets die een soort van kampioen zijn in sommige technische kenmerken. Het kan het apparaat zijn dat het langst meegaat of een van de dunste waterdichte gadgets. Bovendien zullen deze mobiele apparaten zeker verschillen, en dus verrassen met hun lage kosten. En ik denk - wat is het addertje? Uiteindelijk worden alle twijfels terzijde geschoven. En de lage prijs voor dergelijke originele apparaten met een uitstekende set goede eigenschappen dwingt veel gebruikers om te weigeren dure telefoonmodellen te kopen.

CUBOT X15

De kast van het cubot x15-model bestaat uit gehard glas met gebogen zijkanten, evenals metaal en plastic. 5,5-inch scherm, resolutie 1080x1920 pixels. Het apparaat zit op de MediaTek MT6735-processor, de kernfrequentie is maximaal 1300 MHz, het aantal kernen is 4, 64-bit. Geheugen voor 2 GB. De hoofdcamera is een 16 megapixel sensor met een f/2.2 diafragma. en de camera aan de voorkant is 8 MP. Flash-opslagcapaciteit: 16 GB + uitbreidbaar met geheugenkaarten. De batterij van de smartphone is 2750 mAh.

De afmetingen van de smartphone cubot zijn 153 mm lang, 76 mm breed en 6,9 mm dik. Gewicht apparaat: 181 gram.

Pluspunten van de smartphone: uitstekende monolithische body-assemblage, geen gepiep en speling, goede camera's en een goed beeldscherm met uitstekende kijkhoeken. De instructie is beschikbaar in elke taal.

De nadelen van de telefoon: geen gebeurtenisindicator, geen achtergrondverlichting van de aanraaktoetsen van het apparaat, zwakke processor. Vrij hoge kosten. U kunt deze telefoon kopen bij een officiële vertegenwoordiger of op de AliExpress-website voor 10.900 roebel.

CUBOT X16

Weergave van het cubot x16-model met 5,0 inch, resolutie 1080x1920 pixels. Telefoon batterij 2500 mAh.

De afmetingen van het toestel zijn 143,4 mm lang, 69,4 mm breed en 6,2 mm dik. Gewicht telefoon: 145 gram.

Ook heeft het, net als zijn voorganger, een zwakke processor, geen achtergrondverlichting van de toetsen, maar het heeft nog steeds een goed scherm en een uitstekende bouwkwaliteit. Het is mogelijk om een kubot-smartphone te kopen voor 10 600 roebel.

CUBOT X17

5, 0-inch smartphonescherm, resolutie 1080x1920 pixels. Hoofdgeheugen 3 GB.

De afmetingen van het model waren 143,4 mm lang, 69,4 mm breed en 6,1 mm dik. Gewicht apparaat: 145 gram. De kosten van dit mobiele apparaat bedragen 11.690 roebel.

Hierbij moet worden opgemerkt dat ondanks dat dit model een oude 4-core MediaTek MT6735 processor heeft, de smartphone in games iets minder vertraagt dan zijn voorganger. De voordelen van het model zijn ook dat het achterpaneel bijna volledig van metaal is en plastic alleen aan de randen van het apparaat te vinden is.

Kortom, alle drie de mobiele apparaten zijn de prijs meer dan waard. Ze doen goed werk met de aangegeven kenmerken, volgens de mening en beoordelingen van talrijke eigenaren en kopers in Rusland en andere landen, en hebben ook een uitstekend modern ontwerp.

Aanbevolen: