Beoordeling Cameratelefoons

Inhoudsopgave:

Beoordeling Cameratelefoons
Beoordeling Cameratelefoons

Video: Beoordeling Cameratelefoons

Video: Beoordeling Cameratelefoons
Video: ЧТО В ФОТОСУМКЕ? ОБОРУДОВАНИЕ РЕКЛАМНОГО ФОТОГРАФА LEICA АЛЕКСАНДР МУЛЬТИКОВ GETLENS ФОТОПОДКАСТ 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is een smartphone voor velen niet alleen een mobiele verbinding, maar ook een mediaspeler, een draagbare settopbox en natuurlijk een camera. Waarom niet? Moderne telefoons hebben immers grote schermen met een zeer hoge resolutie en zijn uitgerust met behoorlijk krachtige processors. Ze zijn elke minuut bij ons, en als je meteen een foto moet maken, dan is dat geen probleem met zulke slimme apparaten.

Kamerofoons 2017 zijn een uitstekende keuze voor elk gepresenteerd model
Kamerofoons 2017 zijn een uitstekende keuze voor elk gepresenteerd model

Een foto van hoge kwaliteit die met een telefoon is gemaakt, is direct gekoppeld aan hetzelfde principe als het niveau van foto's die zijn gemaakt met speciaal daarvoor ontworpen apparaten. Dit betekent maar één ding: om een coole foto te maken vanaf een mobiel apparaat, moeten alle componenten goede technische vaardigheden hebben en daardoor hun werk efficiënt kunnen doen. Dus welke smartphones kunnen dit aan en wiens camcorders verdienen de aandacht?

Top modellen

Het smartphonemodel Galaxy S7 is uitgerust met een 12 megapixel Sony IMX260 camera met f/1.7 diafragma en optische stabilisatie. De kosten van dit smartphonemodel variëren van $ 800. Maar dit toestel is niet het duurste in zijn segment.

Het telefoonmodel iPhone 7 heeft een 12 megapixel camera, een F/1.8 sensor en een OS. De prijs van deze cameratelefoon is vanaf 1000 dollar.

De Xiaomi Mi Note 2 smartphone verrast met een 23 megapixel Sony IMX318 megapixel camera met F/2.0 diafragma en elektronische stabilisatie. De kosten van het apparaat zijn vanaf 600 Amerikaanse dollars.

De Axon 7 is voorzien van een 20 megapixel camera met f/1.8 diafragma, optische stabilisatie. De kosten van dit model zijn vanaf $ 700.

Het cameratelefoonmodel Nubia z11 heeft een 16-megapixel Sony IMX 298-camera, diafragma - F / 2.0, OS. De prijs van het model is vanaf $ 600.

De One plus 3 en 3T-smartphone is uitgerust met een 16-megapixel Sony IMX 298-camera, diafragma - F / 2.0, OS. Prijs - vanaf 400 Amerikaanse dollars.

Middensegment 2017

Het smartphonemodel Nubia z11 Mini S kreeg een 23-megapixel Sony IMX318-camera, met een diafragma van F/2.0 en elektronische stabilisatie. De kosten van dit model variëren van $ 450.

De Xiaomi Mi5-cameratelefoon is uitgerust met een 16-megapixel Sony IMX 298-camera, diafragma - F / 2.0, digitale stabilisatie. De prijs van het model is vanaf $ 400.

Het Xiaomi Mi5S-model heeft een 12-megapixel Sony IMX378-camera, diafragma - F / 2.0, elektronische stabilisatie. De prijs van de telefoon is vanaf $ 350.

De Redmi Note 4 telefoon is voorzien van een 13 megapixel camera, de sensor is van OmniVision, het diafragma is F/2.0. De kosten van een mobiel apparaat zijn vanaf $ 300.

De LeEco Cool 1 cameratelefoon is uitgerust met twee 13 megapixel Sony IMX258 sensoren (kleur + z/w), f/2.0 diafragma. De prijs van dit model is vanaf $ 250.

De lijst van het middensegment cameratelefoons wijkt qua kosten veel af van zijn toprivalen, terwijl de kwaliteit van de camera's zelf in principe overal hetzelfde is (om niet te zeggen dat het gemiddelde veel hoger ligt). Daarom blijft ieders persoonlijke keuze welk apparaat je moet kopen, met een Sony-camera of met een andere, om uiteindelijk de dxomark-classificatie te bekijken en het aantal roebels te tellen. De beoordeling hier zal bevooroordeeld zijn. Dus iPhone-gebruikers zullen hun eigen model verdedigen, ondanks hun niveau van camera's, en talloze eigenaren van het Samsung-model zullen hun camera's verdedigen. Het vergelijken, beoordelen en vinden van de beste camera 2017 is een ondankbare taak.

Aanbevolen: