Alcatel A3 En U5: Beoordeling, Kenmerken Van Budgetapparaten

Inhoudsopgave:

Alcatel A3 En U5: Beoordeling, Kenmerken Van Budgetapparaten
Alcatel A3 En U5: Beoordeling, Kenmerken Van Budgetapparaten

Video: Alcatel A3 En U5: Beoordeling, Kenmerken Van Budgetapparaten

Video: Alcatel A3 En U5: Beoordeling, Kenmerken Van Budgetapparaten
Video: Alcatel A5 LED + A3 + U5: Drei neue Einsteiger-Smartphones | Hands-on 2024, April
Anonim

Alcatel A3- en U5-smartphones zijn de budgetoptie. En verwacht geen wonderen van hen. Een bescheiden plastic behuizing waardoor gadgets in de tijd lijken te blijven steken.

Budget smartphones Alcatel A3 en U5
Budget smartphones Alcatel A3 en U5

Fabrikant van mobiele apparaten Alcatel heeft zichzelf op de best mogelijke manier bewezen. Wederom zijn er twee moderne smartphones uitgebracht, die "geen sterren uit de lucht pakken" en niet pretenderen een technische doorbraak te zijn. Maar omdat ze het budget van een potentiële koper helemaal niet zullen halen, vonden ze hun dankbare gebruikers. Dit zijn de bescheiden Alcatel A3 en U5 modellen. Beide toestellen zijn gebaseerd op een fragiele Mediatek MT6737-processor. De behuizingen van deze apparaten zijn gemaakt van gewoon plastic.

Model Alcatel A3

Smartphone Alcatel u5 is uitgerust met een 5-inch display met een resolutie van 720 x 1280 pixels. Het toestel heeft 1,5 GB RAM en 16 GB opslagruimte, uitbreidbaar door een MicroSD-kaart aan te sluiten.

De smartphone heeft een 13 megapixel hoofdcamera met autofocus en flitser, en een 5 megapixel frontcamera. Er is ook een vingerafdrukscanner. De batterij in dit model heeft een capaciteit van 2460 mAh. Al deze technische rijkdom bevindt zich comfortabel op het Android 6.0-platform.

Het Alcatel A3-model bevindt zich in een voordeligere positie, alleen al vanwege het feit dat het een volwaardige processor heeft met een dual-core videoversneller. Op dit toestel is het mogelijk om oude dames-3D-games te spelen, en het scherm zal door de HD-resolutie niet "kill the eyes" zijn. Ook heeft deze smartphone een goede 13 megapixel camera. Hiermee kun je foto's van goede kwaliteit maken en de selfiecamera kan behoorlijk omgaan met foto's voor Instagram.

Model Alcatel U5

Dit mobiele toestel heeft een 5 inch beeldscherm met een resolutie van 480 bij 854 pixels. RAM-geheugen - 1GB. Het accumulatieve geheugen is 8 GB. De hoofdcamera aan de voorkant in dit model is 5 megapixel en de achterste is 2 megapixel met LED-flitser. Er is ondersteuning voor twee simkaarten en LTE-netwerken. De alcatel u5 heeft een 2050 mAh-accu. Net als zijn tegenstander is dit model gebaseerd op het Android 6.0-platform. Telefoon Alcatel A3 is vrij eenvoudig. Het is een stuk om het een smartphone te noemen. Het productiebedrijf besloot flink te besparen op alles wat met design en prestaties te maken had. In principe is het, net als voor een gewoon mobiel apparaat van het type "kiezer", redelijk geschikt, maar niet meer. Het zal nog enigszins problematisch zijn om er actief op te spelen.

Welke telefoon je moet kopen, is aan iedereen persoonlijk. Maar objectief gezien is de Alcatel A3-smartphone veel productiever dan zijn tegenstander. En dit is een belangrijk punt voor elk modern mobiel apparaat. Gebruikersrecensies van deze modellen zijn nog steeds redelijk goed. Bij de beslissing om te kopen, lieten velen zich voornamelijk leiden door de kosten van gadgets.

Aanbevolen: