Hoe De Kiestoonservice Op MTS . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Kiestoonservice Op MTS . Te Activeren
Hoe De Kiestoonservice Op MTS . Te Activeren

Video: Hoe De Kiestoonservice Op MTS . Te Activeren

Video: Hoe De Kiestoonservice Op MTS . Te Activeren
Video: Дело о скорости! | Интернет и Цифровое ТВ GPON от МТС 2024, April
Anonim

De GOOD`OK-service van MTS geeft MTS-abonnees de mogelijkheid om melodieën en frases (en zelfs hele pakket-sets van melodieën en frases) te kiezen en in te stellen die zullen klinken in plaats van lange pieptonen voor degenen die u bellen.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

Noodzakelijk

telefoon aangesloten op MTS. Computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

U kunt een geluidsoplossing voor uw telefoon kiezen op de officiële MTS-website, * 111 * 28 # bellen op uw mobiel of 0550 bellen en een willekeurig motief kiezen. Activering van de GOOD`OK-service kost 50 roebel en 30 kopeken. Alle melodieën kunnen worden ingesteld voor een bepaalde dag, voor een bepaalde tijd van de dag, voor een groep abonnees, voor allemaal tegelijk of slechts voor één beller.

Stap 2

Wanneer de Call Waiting-service is geactiveerd, hoort alleen de eerste beller het nummer, de tweede lijn heeft alleen standaard lange pieptonen. U hoort lange pieptonen, zelfs als de lijn bezet is. Bovendien werkt GOOD`OK niet wanneer doorschakelen naar een ander nummer is ingeschakeld.

Stap 3

U kunt uw liedjes in plaats van een pieptoon plaatsen met behulp van de "Upload uw GOOD'OK"-service in uw "persoonlijke account" op de officiële website van het MTS-bedrijf. Het audiostuk moet minimaal 2 en maximaal 40 seconden duren. Na het uploaden wordt deze binnen 1 - 5 dagen gemodereerd. Persoonlijke inhoud voor de GOOD`OK-service wordt apart betaald (90 roebel 60 kopeken).

Stap 4

Als onderdeel van de GOOD'OK-service kunt u ook verbinding maken met de mobiele muziekkanalen van het Svoya Wave-programma en melodieën van het geselecteerde genre gebruiken in plaats van lange pieptonen, die één keer per week automatisch worden bijgewerkt. U kunt voor iedereen, voor een groep nummers of voor een bepaalde tijd het gewenste muziekkanaal instellen. Verbinding met Svoi Volna kost wekelijks 29 roebel 99 kopeken voor elk thematisch kanaal.

Aanbevolen: