Hoe De Dienst "Begeleid Kind" Van MTS . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Dienst "Begeleid Kind" Van MTS . Te Activeren
Hoe De Dienst "Begeleid Kind" Van MTS . Te Activeren

Video: Hoe De Dienst "Begeleid Kind" Van MTS . Te Activeren

Video: Hoe De Dienst
Video: Tys vlogt: hoe ik heb geleerd om te gaan met mijn autisme 2024, April
Anonim

Dankzij de mogelijkheden van mobiele communicatie kun je tegenwoordig gemakkelijk achterhalen waar een persoon zich bevindt. Als u zich zorgen maakt over uw kind, activeer dan de service "Begeleid kind" van MTS.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

Om de dienst "Onder toezicht kind" te activeren, kunt u de volgende methoden gebruiken:

1. Bezoek het MTS-kantoor, waar gekwalificeerde medewerkers u helpen met elk probleem, inclusief het aansluiten van de service of optie die u nodig heeft.

2. Ga naar de volgende pagina van het MTS-bedrijf www.mpoisk.ru/family, ontdek alles over de service, de kosten en activeer ook deze optie.

3. Stuur de tekst "DAD" of "MAMA" van uw mobiele telefoon naar 7788.

Regels voor het gebruik van de optie "Onder toezicht"

Nadat je een sms naar 7788 hebt gestuurd, wordt er een bericht naar je telefoon gestuurd met een code voor het registreren van het hele gezin. Met behulp van deze code kunt u alle gezinsleden met elkaar verbinden en weet u waar uw kind of een andere naaste zich op dit moment bevindt. Stuur naar dit nummer de tekst "waar zijn de kinderen" of vermeld de naam van het kind, als zijn nummer is toegevoegd aan de dienst.

Het activeren van de optie "Begeleid kind" is helemaal gratis, ook de eerste 7 dagen zijn gratis. In de toekomst moet u 100 roebel per maand betalen voor het gebruik van deze service.

In het geval dat deze dienst door 3 gezinsleden wordt gebruikt, wordt een onbeperkt aantal verzoeken verstrekt om de plaats te bepalen waar het kind zich bevindt. Voor een groter aantal gebruikers kost elk verzoek 5 roebel.

De service "Onder toezicht" verwijderen?

Om dit te doen, moet u naar de website van het MTS-bedrijf gaan, het kantoor van het bedrijf bezoeken of een sms sturen met de tekst "verwijderen" naar het nummer 7788.

Aanbevolen: