Hoe De Kiestoonservice Op MTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Kiestoonservice Op MTS Uit Te Schakelen
Hoe De Kiestoonservice Op MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Kiestoonservice Op MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Kiestoonservice Op MTS Uit Te Schakelen
Video: Дело о скорости! | Интернет и Цифровое ТВ GPON от МТС 2024, Mei
Anonim

Bij aankoop van een simkaart krijgen we vaak verschillende diensten als "cadeautje". Bijvoorbeeld GOODOK. Deze service vervangt de gebruikelijke en saaie piepjes door je favoriete deuntjes. Na een tijdje kan het zijn dat je een sms krijgt dat deze dienst nu betaald is en dat er elke maand een bepaald bedrag van je rekening verdwijnt. Sommige gebruikers hebben zulke "geschenken" niet nodig en gaan op zoek naar manieren om ze kwijt te raken.

MTS_goodok
MTS_goodok

instructies:

Stap 1

Hoe u de kiestoonservice uitschakelt, optie één. Om de dienst te deactiveren, kiest u de combinatie * 111 * 29 # en de beltoets van de telefoon.

Stap 2

Pak je paspoort en ga naar het dichtstbijzijnde MTS-kantoor. Vraag je manager om deze service uit te schakelen.

Stap 3

Bel het korte nummer 0890. Bellen vanaf mobiele telefoons is gratis. Leg aan de medewerker van het centrum uit dat u de betaalde dienst wilt opzeggen. Als u zich buiten uw regio bevindt, belt u het gratis nummer +7 (846) 2675000. Vanaf een vaste telefoon of een nummer van een andere operator, bel 8 800 250 0890 (gratis).

Stap 4

Het is mogelijk om de kiestoonservice te deactiveren met behulp van de internetassistent. Ga hiervoor naar de officiële website van MTS. Zoek het opschrift "Internet Assistant" op de pagina, klik erop.

Op de pagina aan de linkerkant leest u hoe u een wachtwoord kunt ontvangen om uw persoonlijke account in te voeren. Voer hiervoor uw telefoonnummer in op de site in het venster en klik op de knop om een wachtwoord te krijgen. Binnen enkele seconden wordt de code per sms naar u verzonden. Voer uw telefoonnummer en het ontvangen wachtwoord in. U wordt naar uw persoonlijke account geleid, waar u uw diensten, tarieven en uitgaven kunt beheren. Zoek de kiestoonservice en schakel deze uit.

Stap 5

Als je in Oekraïne woont, stuur dan een sms naar 700 met de tekst uitgeschakeld.

U kunt hetzelfde nummer bellen en de dienst uitschakelen via het spraakmenu.

Aanbevolen: