Hoe Vraag Je Om Terug Te Bellen Op "Beeline"

Inhoudsopgave:

Hoe Vraag Je Om Terug Te Bellen Op "Beeline"
Hoe Vraag Je Om Terug Te Bellen Op "Beeline"

Video: Hoe Vraag Je Om Terug Te Bellen Op "Beeline"

Video: Hoe Vraag Je Om Terug Te Bellen Op
Video: Beeline Motor & Fietsnavigatie | GPS navigatie maar dan net even anders... 2024, Mei
Anonim

Vaak is het geld op een mobiele telefoon op een heel ongelegen moment op. In dit geval kunnen Beeline-abonnees mensen in hun directe omgeving vragen terug te bellen zonder geld op hun account te hoeven storten.

Je kunt op verschillende manieren vragen om terug te bellen op Beeline
Je kunt op verschillende manieren vragen om terug te bellen op Beeline

instructies:

Stap 1

Gebruik een speciaal serviceteam om de abonnee te vragen terug te bellen op "Beeline". Kies * 144 * (abonneenummer) # vanaf een mobiele telefoon en druk op de beltoets. Het abonneenummer kan in elk formaat worden opgegeven, bijvoorbeeld met de internationale code +7 of via de "acht". De Call Me-service is zonder uitzondering beschikbaar voor alle Beeline-abonnees, zowel in het thuisnetwerk als in roaming. Het wordt gratis verstrekt.

Stap 2

De door jou geselecteerde abonnee ontvangt een sms met de melding dat je hem vraagt terug te bellen. U kunt maximaal 10 verzoeken per dag indienen. Dit is handig als u bijvoorbeeld met meerdere mensen tegelijk contact moet opnemen, maar er niet genoeg geld op uw mobiele account staat.

Stap 3

Probeer een andere methode om een verzoek te sturen om terug te bellen op "Beeline". De service "Bellen op kosten van de gesprekspartner" helpt u hierbij, die ook geen verbinding vereist en gratis wordt aangeboden aan alle abonnees van de operator. Bel het verkorte nummer 05050 en kies vervolgens het nummer van de gewenste persoon zonder de "acht". De abonnee krijgt een oproep en bij het beantwoorden hoort hij automatisch een verzoek om toestemming om op eigen kosten de oproep aan te nemen. Als u akkoord gaat, wordt de verbinding tot stand gebracht en kunt u beginnen met chatten. De service wordt maximaal 5 keer per dag verleend.

Stap 4

Als je internettoegang hebt op een computer of mobiele telefoon, ga dan naar een speciale sectie op de officiële website van "Beeline", waar de abonnees van de operator een gratis bericht online kunnen sturen. Voer het gewenste abonneenummer in en vul vervolgens het berichttekstveld in. Vermeld uw naam en telefoonnummer zodat de persoon kan zien wie contact met hem opneemt.

Aanbevolen: