Anlimtarief Van Beeline: Overzicht, Kosten, Nadelen

Inhoudsopgave:

Anlimtarief Van Beeline: Overzicht, Kosten, Nadelen
Anlimtarief Van Beeline: Overzicht, Kosten, Nadelen

Video: Anlimtarief Van Beeline: Overzicht, Kosten, Nadelen

Video: Anlimtarief Van Beeline: Overzicht, Kosten, Nadelen
Video: Безлимитный интернет на целый месяц на Beeline 2024, April
Anonim

De mobiele operator "Beeline" sloeg terug op Tarifish en lanceerde een nieuw tariefplan genaamd "Anlim". Het tarief heeft iets dat concurrenten niet hebben. Echt onbeperkt internet, bellen naar elk mobiel in heel Rusland, het is toegestaan om WI-FI te distribueren en te downloaden van torrents. Maar niet alles gaat van een leien dakje.

Anlimtarief van Beeline: overzicht, kosten, nadelen
Anlimtarief van Beeline: overzicht, kosten, nadelen

Anlim begon zijn operaties op 30 augustus. Voor Beeline-klanten wordt de overgang naar het tarief gratis uitgevoerd. U kunt uw tarief wijzigen voor een nieuw tarief in uw persoonlijke account, of op het kantoor van de Beeline-operator. De prijs voor het gebruik van het tarief is afhankelijk van de stad waarin u woont.

De laagste prijs in de regio's begint vanaf 9 roebel per dag, 270 roebel per maand. In Moskou kost het tarief 20 roebel per dag, voor een totaal van 600 roebel per maand. En de hoogste prijs van 30 roebel per dag wordt betaald in de stad Norilsk, 900 roebel per maand.

Het Anlim-tarief omvat:

  • Onbeperkt internet en 500 minuten naar elke mobiele telefoon in heel Rusland.
  • Internet werkt niet alleen in de thuisregio, maar ook daarbuiten. Om internet te gebruiken terwijl u in Rusland reist, moet u uw wens om internet te gebruiken bevestigen zodra u internet gaat gebruiken.
  • Het 500 minuten-pakket kan worden gebruikt naar alle mobiele nummers in Rusland in uw regio en daarbuiten. Wanneer 500 minuten voorbij zijn, wordt er direct een extra pakket aan u gekoppeld, 50 minuten voor 50 roebel. Als u het pakket uitschakelt, kunt u in heel Rusland gratis naar mobiele telefoons van Beeline bellen. De kosten van een oproep naar andere mobiele operators in hun regio zijn 2 roebel, naar andere regio's - 5 roebel.

Nadelen van het "Anlim" tarief

  • Het pakket van het "Anlim"-tarief is exclusief sms. De kosten van één sms in uw regio zijn 2 roebel, in andere regio's - 5 roebel.
  • Bellen naar vaste nummers voor Beeline-klanten wordt betaald en kost 2 roebel per minuut thuis en 5 roebel per minuut in Rusland.
  • Betaalde HD-videoweergave. Om video's in maximale kwaliteit te bekijken, moet de HD-video-optie worden aangesloten tegen een prijs van 2 tot 4 roebel per dag, afhankelijk van de regio. Als de optie niet is aangesloten, wordt de downloadsnelheid van de video verlaagd tot 1 Mbps.
  • Betaalde servicedistributie van mobiel internet via wifi. De verbindingskosten voor 1 uur bedragen 50 roebel en voor 24 uur - 150 roebel.
  • De resterende minuten worden niet meegenomen naar de volgende maand. Alle resterende minuten zijn verbruikt.
  • Distributie vanuit torrents werkt, maar de exploitant garandeert geen stabiele internetsnelheid.
  • Het Anlim-tarief is niet bedoeld voor gebruik in modems. Als de simkaart in de modem wordt gestoken, wordt het mobiele internet beperkt.
  • Als de abonnee een hoge belasting op het netwerk creëert, garandeert de operator de maximale snelheid van mobiel internet niet. Dat wil zeggen, de internetsnelheid kan beperkt zijn als u veel downloadt.

Het Unlim-tariefplan is ideaal voor liefhebbers van onbeperkt internet. In plaats van sms kun je instant messengers gebruiken, niet iedereen hoeft naar vaste nummers te bellen en het verbod op het verspreiden van wifi kan worden omzeild door de TTL in de smartphone te wijzigen. Andere tariefbeperkingen zijn niet kritisch. Als je veel internet nodig hebt, is dit het tarief voor jou.

Aanbevolen: