Hoe De Beloofde Betaling Op MTS Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beloofde Betaling Op MTS Te Nemen
Hoe De Beloofde Betaling Op MTS Te Nemen

Video: Hoe De Beloofde Betaling Op MTS Te Nemen

Video: Hoe De Beloofde Betaling Op MTS Te Nemen
Video: Повелительницы райских островов Боракай Филиппины 2024, April
Anonim

Als er geen geld op uw mobiele account staat, kunt u de beloofde betaling overmaken naar MTS, als abonnee van deze operator. Om dit te doen, volstaat het om slechts één commando te kiezen en krijgt u opnieuw de mogelijkheid om gedurende een bepaalde periode te bellen.

Hoe de beloofde betaling op MTS krijgen?
Hoe de beloofde betaling op MTS krijgen?

instructies:

Stap 1

Kies * 111 * 123 # vanaf uw mobiele telefoon of Connect Manager en druk op de knop Bellen om de beloofde betaling naar MTS te nemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de "Internet Assistant" op de officiële MTS-website. Open het gedeelte "Betaling" en activeer de functie "Beloofde betaling". De derde manier om de dienst te activeren is door het korte nummer 1113 te bellen. Volg de gesproken instructies om de mogelijkheid te krijgen om vooraf te bellen.

Stap 2

U kunt de beloofde betaling op MTS in een of andere maat opnemen. Als u kiest voor een aanbetaling van minder dan 30 roebel, wordt de service gratis aangeboden. Als u een betaling van 30 roebel of meer wilt gebruiken, wordt er 7 roebel extra van uw mobiele account afgeschreven.

Stap 3

Het bedrag van het verstrekte voorschot kan in de loop van de tijd toenemen als de abonnee actief gebruik maakt van mobiele diensten. Als uw maandelijkse kosten lager zijn dan 300 roebel, is het maximaal mogelijke bedrag van het vertrouwen maximaal 200 roebel, van 301 tot 500 - tot 400 roebel, van 501 - tot 800 roebel.

Stap 4

Abonnees van alle tariefplannen, behalve "MTS iPad", "Your Country" en "Guest", kunnen een trustbetaling doen op MTS. Tegelijkertijd mag de abonnee niet betalen voor communicatie via een uitgestelde betaling, de diensten "Credit" of "Op volledig vertrouwen" gebruiken en ook een andere actieve beloofde betaling hebben.

Stap 5

Om de actieve beloofde betaling te controleren, belt u * 111 * 1230 # vanaf uw mobiele telefoon. U kunt ook de "Internet Assistant" gebruiken of 11131 bellen. Het saldo wordt weergegeven in overeenstemming met het bedrag van de beloofde betaling die door de abonnee is bepaald. Om het verstrekte voorschot af te betalen, volstaat het om het persoonlijke account op een voor de abonnee geschikte manier aan te vullen. Zowel gedeeltelijke als volledige terugbetaling van de uitgegeven betaling is toegestaan.

Aanbevolen: