Waarom Dunne Tv's Goed Zijn

Inhoudsopgave:

Waarom Dunne Tv's Goed Zijn
Waarom Dunne Tv's Goed Zijn

Video: Waarom Dunne Tv's Goed Zijn

Video: Waarom Dunne Tv's Goed Zijn
Video: WAT EEN WEDSTRIJD !!! - AMSTERDAM vs STREET CAPTAINS 2024, Mei
Anonim

Het is geen geheim dat er speciale vraag is naar dunne tv's, die letterlijk de hele markt overspoelden. En in de eerste plaats komt dit door het enorme aantal van hun voordelen.

Waarom dunne tv's goed zijn
Waarom dunne tv's goed zijn

Waarom zijn dunne tv's goed?

Buizen-tv's worden al lang niet meer geproduceerd, en nog meer zijn uit de mode geraakt, maar waar heeft dit mee te maken? Ten eerste is dit natuurlijk te wijten aan het feit dat dergelijke tv's een vrij grote massa hadden. Gemiddeld wogen ze tot 60 kilogram. In dit opzicht waren er enkele problemen met het transport van dergelijke apparaten. Daarna begonnen apparaten niet op lampen te verschijnen, maar op halfgeleiders, die respectievelijk ongeveer twee keer minder wogen, ze waren lichter dan hun voorgangers. Desalniettemin bleef het probleem met het transport en de plaatsing van een dergelijk apparaat thuis. Tegenwoordig kun je een redelijk lichte en dunne tv kopen. Zo'n tv kun je natuurlijk zelf mee naar huis nemen, daarnaast neemt hij veel minder ruimte in beslag dan een beeldbuis- of buizen-tv.

Belangrijkste voordelen en verschillen

Het volgende verschil zit in de beeldkwaliteit. Ja, natuurlijk kan een CRT- of buizen-tv zo worden geconfigureerd dat deze een beeld van hoge kwaliteit uitzendt, maar met moderne technologieën kunt u films in digitale kwaliteit of in 3D bekijken. Dit kan niet worden gedaan door een vorige generatie TV. Bovendien is het vermeldenswaard de diagonaal van moderne tv's. Bovendien kunt u, in tegenstelling tot oude tv's (zelfs met een groot scherm), die niet aan de muur kunnen worden geïnstalleerd, met moderne tv's een vergelijkbare manipulatie uitvoeren en behoorlijk wat besparen ruimte voor andere behoeften.

Vergeet belangrijke nuances als slechte signaaloverdracht en oververhitting niet. Moderne tv's hebben dergelijke nadelen niet. Het kan meerdere dagen worden bekeken en het zal niet opwarmen, daarom zal de levensduur veel langer zijn dan die van oudere modellen. Vanzelfsprekend stellen moderne apparaten de gebruiker in staat computers, USB-drives aan te sluiten of internet te gebruiken. Oudere modellen kunnen niet opscheppen over dezelfde prestaties.

Het gebrek aan vraag naar oude modellen is direct te wijten aan al deze factoren en natuurlijk werd het voor fabrikanten veel winstgevender om nieuwe tv's te maken. In dit opzicht werden in 2007 geen lamp- en CRT-modellen meer geproduceerd.

Aanbevolen: